it's the wrong time



Det ser inte bättre ut än att detta blir en helt sömnlös natt för min del.. med tanke på att klockan redan är sex på morgonen känns det faktiskt helt meningslöst att ens försöka somna. Nätter kan vara så jävla deprimerande.


Jag som tidigare varit så säker fann nu mig själv grubblandes över de mest självklara ting, tvivlandes på det uppenbara. Som om jag inte hade något att hålla fast vid. Med tiden har jag funnit mig själv djupare och djupare in i dimman, i resterna av det som en gång var mitt framtidshopp.

girls night

Idag blev det en heldag med twin inne i örebro, trots våra otroligt dåliga lokalsinnen så hittade vi tillslut fram till de affärer vi skulle till och dagen slutade med att vi köpte in grejer till vårat UF för någon hundralapp. underbart bra. vi firade med kaffelatte och kakor och det är ungefär det som min mage fått idag.. inte undra på att den skriker nu! men mat hinns inte med för jag har nyss sagt hejdå till finanina och ska snart åka till emelie och ha myskväll med tjejorna.


dagens bästa: alla våra svordomar åt dåliga trafikanter!

pusselbit <3

tonight will be the night

Min dag slutade ganska bra trots allt och nu ser jag fram emot några dagars ledighet! Mitt schema är faktiskt fullspäckat vilket känns massa bra.. och för att jag ska få någon chans att sova lite extra så ska jag nog stänga av min surrande dator nu. Twin och jag har ju nämligen massor att göra imorgon!

dagens bästa: Bruus, måste jag nog erkänna!


If I only knew what you feel..


idag är en annan dag

Sista skoldagen den här veckan, underbart skönt! ska vara taxichaffis idag och plocka upp min twin på vägen och igår brände jag en skiva så nu har vi lite nyare musik, mums.

imorgon blire äventyr med tjej och mys med tjejerna på kvällen, fredag ska vi in och boka tatueringstid och sen kommer ju min pojke hem! på lördag blir det fest och mys på söndag. kan det bli bättre liksom?
uhu


BARA 12 dagar kvar tills jag åker till egypten!!

massmördare

varför går helgerna så jävla fort? dagarna bara försvinner.. och den här helgen har jag inte ens hunnit med hälften av det jag borde ha hunnit. illa illa. jag får bara hoppas på det bästa inför proven på måndag och tisdag.
jag taggar kort skolvecka och några dagars ledighet och ikväll börjar jag nedräkningen tills jag lämnar äckligt kalla sverige och istället får njuta av egypten! bara 15 dagar kvar.




just nu funderar jag på ungefär hur många grodor jag dödat under helgen.. har nämligen kört över en hel del så chansen att de snar blir utrotningshotade är inte lika liten längre. uhu


helgens bästa: <3

freaky friday

Snart ska jag bege mig till skolan vilket verkar bli ganska skönt med tanke på att vi bara har de två första lektionerna men twin och jag ska vara duktiga och sitta kvar och plugga. det känns nämligen inte alls bra inför de två prov vi ska ha nästa vecka :o.

uhu, mina favoritjeans är verkligen i minsta laget och det är speciellt bekvämt.. det måste jag göra något åt! men det är lättare sagt än gjort.

gårdagens bästa: en hel dag med nina&jakob!


john blund

jag är massa trött och ska för en gångs skull lägga mig tidigt.. sen om jag kommer somna eller inte vet man ju aldrig men ändå. försöka duger. idag har emelie och jag varit duktiga, jobbade på bra i skolan och gick till banken och öppnade ett bankkonto till vårat UF. tummen upp!


jag längtar efter balen så man får vara lite finklädd igen va.




men jaja, nu blire godnatt!

dagens bästa: MSN. jag älskar det.

busy woman

dagen började med prov som inte gick alltför bra och resten av dagen flöt på tills sista lektionen som kändes som en evighet. ingen i klassen orkade bry sig om vad våran lärare egentligen snackade om så vi ägnade oss åt att skicka spamm sms, kasta pappersbollar och vara allmänt oseriösa. me like. dagens stora samtalsämne idag var fredagskvällen och jag fick höra en hel del jag inte hade någon aning om.. uhuu

det har varit fullt upp hela dagen idag och jag är förvånad över att jag inte däckat än, har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. anmälde mig nyss till högskoleprovet den 24e oktober och ska snart dricka upp mitt te och bege mig ut i natten med daizy i koppel och nina som sällskap. sen ska jag sooova.

jag har en till hemlis nu också. tummen upp!


dagens bästa: emelie och jag. kan det bli bättre liksom?


i got married

emelie och jag var lagom trötta och flummiga ikväll och det slutade med att hon friade och vi gifte oss över msn, jag och min älskade hustru. planer om bröllop kommer inom kort!

imorgon är det dags för mig att få ig på turismprovet, kul.


hejhå.. inte vidare meningsfullt inlägg ikväll, jag orkar nämligen inte engagera mig! puss


dålig dag

allt kändes ruskigt bra imorse när jag vaknade men sen har dagen bara blivit värre och värre och all min energi har gått åt till att fundera.. och jag vet ändå inte.
som tur är så var gårdagen helt suverän, sånt gillar vi!


ikväll bjuder jag dessutom på lite bilder






haha, sötaste bebismagarna fixade vi!







it ends tonight.

i'll miss you..

lady gaga, mister gaga?

diskussionerna om lady gagas eventuella penis hördes runtom i skolan idag och efter att ha kollat in en del bilder måste jag erkänna att det ser ganska troligt ut.. jag menar, vad är det annars som buktar ut där nere? vill vi verkligen veta?

eller är hon bara en attention whore? 







http://www.youtube.com/watch?v=8g3d5wVqNQQ&NR=1

bitch



ibland blir jag så helvetes trött på tjejer.. jobbiga, osäkra, krävande, dominanta tjejer som försöker hålla deras pojkvänner i strypkoppel. DET FUNKAR LIKSOM INTE. inte konstigt att de flesta av mina vänner är killar, även om det finns en hel del manliga idioter också. jag kanske helt enkelt börjar tröttna på människor? uhu


dagens bästa: superseriösa lektionen!

gott och blandat

trots allt skit som varit så blev helgen riktigt lyckad.. fest hos oss i fredags, myskväll i lördags och en lugn dag idag. men jag känner mig fortfarande riktigt dålig så funderar på att vara hemma imorgon och försöka friskna till ordentligt.






jag älskar de tillfällen då jag får se er lyckliga och helt bekymmerslösa.
i lördags verkade min älskade lilla mamma gladare än på länge och hennes skratt värmde inombord. och jag var pappas lilla flicka igen och det kändes lika bra som det gjorde för flera flera år sen, när jag var liten. vi dansade, han snurrade mig i luften och kramade om mig sådär mysigt som bara en pappa kan och det kändes så skönt att få vara hans "lilla skitunge" igen.
jag önskar jag kunde sota igen spåren efter den mörka perioden i mitt liv, trolla bort allt ont jag orsakat dom.. jag önskar jag slapp ha det på mitt samvete.
jag önskar att jag alltid varit den perfekta dottern jag en gång var.



helgens bästa: min stooora hemlis! <3

blä

du vet inte, förstår inte.

sometimes it feels like you don't know me.


jag har ingen lust

inte med någonting.
det känns som att all min energi och glädje sugits ur mig och jag är helt tom.. förhoppningsvis är det bara en dålig period. jag vill vara happyhappy.

dagens bästa: mitt och emelies bråk med våra favoriter i klassen


btw hade vi en ganska intressant diskussion idag.. och den stora frågan var ju självklart om prins philip är snygg eller inte?

carl_philip_1196092393_48288001

kolla på honom! hur kan man inte tycka detta är godis för ögonen?


imorgon är en annan dag

det känns som att dagarna bara försvinner, timmarna rusade förbi både igår och idag och jag har inte ens hunnit med hälften av allt de jag hade tänkt att göra.. men idag blev det iallafall klippning, vilket var oerhört välbehövligt, sen åkte jag och hämtade min telefon som äntligen kommit och efter det körde jag in till örebro där vi fick en massa sprutor. uhu, som tur var fick jag den i armen och inte på något annat ställe som vissa försökt lura i mig.

imorgon är det dags för årets skolfoto och jag är allt annat än taggad. dessutom ska jag lämna in en samhällsuppgift som jag inte gjort klart än.. tummen upp för mig.

however, nu kommer snart N hit och sover här, mys <3


gårdagens bästa: när emelie och jag skämde ut oss i bilblioteket.

dagens bästa: min nya telefon!! :D

RSS 2.0