genomstektOtroligt bra väder idag, mums.. det känns verkligen som sommar och eftersom det inte blev något med nina som planerat så har jag legat ute i solen i flera timmar, vilket är anledningen till att jag skiftar i rött och har en massa nya fräknar. usch..

ikväll blire grillning och party hos min twin, tummen upp för det!

att bara vara

Jag drog mig undan idag, försvann in i mitt skal och gömde mig där.. låtsades som att ingenting fanns och undvek de personer jag annars brukar vända mig till. jag är vilsen och önskar att jag hade kunnat stanna i mitt skal, där det enda som finns är jag, tystnaden och mörkret, mitt älskade mörker. men jag hinner inte stanna upp, andas ut, samla kraft.. livet fortsätter i samma tempo och jag måste hinna med.


om..
10 dagar blir min twin 18 år!
21 dagar slutar vi skolan!
28 dagar har min pojke ledigt i 5 veckor!
och om 192 dagar muckar han.

så det är väl ganska bra att livet fortsätter i samma tempo även om det ibland känns som att man inte riktigt hinner med.. livet är nog för kort, trots allt.

crash around me

Jag var den enda som inte kunde glädjas åt nyheten och medan de andra undermedvetet tog glädjeskutt, hurrade och jublade skrek jag av smärta, grät i panik och det enda jag kunde tänka på var vad som saknades..
mitt liv är fortfarande lika tomt som det blev den där dagen för flera år sen.
de plåster jag haft har bara lyckats dölja de djupa sår som finns, inte trollat bort dom eller fått dom att läka som jag försökt inbilla mig.. och precis när regnet föll ner från himlen kände jag hur livet rann ur mig. jag kan inte hoppas längre.

starkast överlever

stress stress

Idag har det varit fullt upp, riskutbildning, hem, tvinga mamma göra mat, städa, plugga svenska och nu måste jag plugga massa till introduktionen ikväll.. som tur är kommer min pojke hem ikväll så vi kan mysa och fira vår 8månaders dag ;$ <3på torsdag blire ännu mer plugg och på fredag är det prov och kanske fotografering i örebro direkt efter det, är hiphop session som gäller den här gången med.


back to basic

Nu är jag mig själv igen vilket känns bra. Igår lärde jag mig vart mina gränser igår och när en idiotjävel smällde till min twin i huvudet blev jag, som E sa: eld & lågor. uhu, rör du dör du. Förutom det var det faktiskt en av de roligaste festerna på länge, tack natti bejb! och nu taggar vi till 18års fest hos min twin nästa lördag!


här kommer lite bilder från gårdagen, enjoy!

  
  
  


p som i party

ensamheten är nog det värsta som finns och idag försöker den ta livet av mig, gårdagens fest var riktigt lyckad men jag ältar fortfarande att jag lät mina vänner hindra mig från att ta ut min ilska på en viss person.. och fan vad folk kan vara duktiga på att prata skit ibland, imponerande faktiskt. sen dog självklart min mobil vilket förstörde hela natten och morgonen.. idag känns ingenting bra :/

jag har inte ätit på sisådär 15 timmar vilket kanske bidrar till mitt dåliga humör och svenska boken som ligger och stirrar på mig får mig bara att vilja krypa ner under täcket och slippa hela dagen idag. uhu..


haunted

det är kaos idag, ett enda stor tumult av känslor och tankar och jag önskar jag kunde springa och gömma mig. få försvinna för en stund men det är inte så enkelt.. ingenting är enkelt och jag kan inte fly från mig själv. jag kan inte fly från de människor som envisas med att finna mig, som ständigt är mig hak i häl. förstörarna

just idag saknar jag min pojke alldeles för mycket.
och för att försöka tänka på annat ska jag nog försöka tvinga mig själv att  röja upp lite i mitt rum som rent ut sagt ser förjävligt ut. en applåd till mig va.. uhu.


godmorgon!

Det känns som att tiden bara rinner iväg.. det är redan 14e maj och det känns som det var 1april för bara någon vecka sen. skönt med tanke på att det bara är ca 3 veckor kvar i skolan! fyfan vad skönt det ska bli med sommarlov.

nu ska jag snart iväg till tandläkaren och dö lite, sen äre skola och ikväll kommer min mr perfect äntligen hem igen så blir att åka dit och mysa massa. imorgon får vi reda på resultatet från matte nationella och E & jag ska åka in till stan och käka massa gott om vi lyckas få VG så håll tummarna!


 
..jag saknar det

baby

Ni kan nog aldrig gissat vad jag har gjort den senaste timmen! bebisar. massor..

och här är favoriten :D  
  

www.makemebabies.com
nu är det dags för mig att krypa ner i sängen, drömma om min älskling och ha ångest inför imorgon. önska mig lycka till på provet, det lär behövas..


Matematik

Jag orkar inte plugga inför det jävla nationella provet i matte B. blä. mellan klockan 8 och 12 imorgon gäller det, våra betyg hänger på hur bra vi presterar då vilket inte känns alltför bra.. hurfan kan nationella utgöra 99 % av våra betyg? de andra proven, alla lektioner och inlämningsuppgifter då? de räknas ju tydligen inte. så jävla dåligt.

så idag vet nog alla vad jag ska göra. eller åtminstone borde göra..

loveyou<3bara för att jag hittade sötaste bilden på min twin var jag tvungen att sno den ^^
vi är redan pågång att tagga till sommaren och jag tror att den kommer bli toppen.. men hur skulle den inte kunna bli det när jag & twin jobbar tillsammans och båda är 18 år och har körkort? det kan nog inte bli annat än bra! uhu, vi är oslagbara <3

men vissa vänner verkar man dock inte kunna lita på, det suger.

jag vill vara perfekt

Jag vet att jag har höga krav på mig själv, kanske för höga ibland.. men saken är den att jag vet att jag kan och när jag väl bestämt mig för någonting ger jag inte upp. därför har jag svårt att acceptera ett misslyckande. hela min värld krossas om jag inte når upp till de mål jag har. idag var en sån dag. mina betyg är det enda jag kunnat vara riktigt stolt över men den känslan börjar blekna bort..

jaja, det är bara att ta nya tag inför nationella i matte b på tisdag. i'll die.
sen väntar spanska kursprov, stort svenska prov, körkort osvosv. uhu

however, haft det underbart med my love och jag är världens lyckligaste igen :$
på lördag kommer mina tjejor hem till mig, mycket efterlängtat kan jag lova!


jag älskar dig mer än mig själv

a beautiful lovestory

För 5 år sen hörde jag talas om dig för första gången, björk.. en snygg och tuff innebandy kille från hallsberg. nyfiken som jag är letade jag upp dig på lunarstorm och då och då gick jag in på din lunar, enbart för att kolla på dina bilder. vågade aldrig ens tänka tanken att kanske skriva något till dig. du var ju christian björk, 2 år äldre, skitsnygg och en riktig tjejtjusare.. vad hade jag för chans?
jag nöjde mig med att vara löjligt, patetiskt förälskad i dig.

några år senare hamnade jag av misstag på din bilddagbok och återigen smällte mitt hjärta när jag kollade igenom dina bilder men jag var fortfarande alldeles för feg för att skriva något. du fick helt enkelt fortsätta vara killen i mina drömmar. 
Men den 21:a mars förra året hamnade vi på samma fest och du stod där, bara några meter ifrån mig, finare än jag någonsin kunnat drömma om. jag var såå nära att gå fram till dig men jag fegade ur och beslöt mig istället för att spana in dig i smyg. efter den kvällen blev jag riktigt effektiv på att spana efter nya bilder på din bdb och när jag fick reda på att du gick på samma skola höll jag ögonen öppna och de få gångerna jag fick syn på dig slog mitt hjärta några extra slag.

den 7:e september kommenterade du en av mina bilder och jag kan nästan lova att mitt leende då täckte hela ansiktet. vi skrev lite innan du frågade efter min msn och där fortsatte våran konversation flyta på, som om vi känt varandra sen länge.. jag tror aldrig jag spenderat så mycket tid framför datorn tidigare. vi skrev på msn varje dag, direkt när jag kom hem från skolan ända till sent på natten och de stunder som vi inte skrev där var du ändå det enda som fyllde mina tankar.
jag kan inte beskriva alla känslor jag fick, utan att ens ha träffat dig :$

första gången vi träffades på riktigt är en kväll jag aldrig kommer glömma..
jag kommer ihåg hur glad jag blev när vi kom fram till att vi skulle på samma fest men till min besvikelse var du inte där. tiden gick och efter någon timme tog jag mod till mig och ringde, för första gången. jag minns att jag såg dig när ni kom, sen var du bara borta och jag gick fram för att kolla vart du tagit vägen.. du kom runt hörnet och till min egen förvåning gick jag fram och sa hej, gav dig en kram och vände och gick. en stund senare dök du upp igen, jag sa att du fick sitta bredvid mig om du vågade.. vilket du tydligen gjorde och efter det lämnade vi inte varandra på hela kvällen. det pirrade i hela magen när vi var sådär nära varandra, mitt hjärta tog ett glädjeskutt när jag höll min hand i din och jag föll för dig..
jag insåg att du inte var vilken kille som helst, att du var den enda killen för mig.

timmarna flög förbi, vi åkte vidare till nästa fest och jag njöt av att bara sitta där bredvid dig i soffan. bästa stunden på kvällen var när jag följde med dig ut och rökte, du gav mig din jacka, lät mig stå på dina skor och höll mig tätt intill dig.. jag kunde höra hur du andades och känna ditt hjärta slog i takt med mitt. vi kysstes för första gången och just i den stunden var jag världens lyckligaste. det var en perfekt första kyss, en perfekt första träff och du var min mr perfect.

jag svävade på moln resten av natten och jag ville verkligen inte åka hem, åka ifrån dig. jag kände redan då att det här var något speciellt och efter att ha träffat dig tror jag på att kärlek vid första ögonkastet faktiskt är möjligt. jag tror på att det finns någon som är den rätta, för alla och jag vet att jag redan har hittat min.

du har visat mig att det finns bra killar, visat vad äkta kärlek är och fått mig att älska, på riktigt. du är det enda som jag är säker på att jag vill ha i min framtid.
jag vill alltid vara din, bara din.

Jag älskar dig, christian björk, nu och föralltid..


 <3

And I can't live in a world with out you now
All my life I've been searching for you
How did I survive in this world before you
Cause I don't want to live another day without you now

This is the best thing, the best thing that could be happening
And I think you would agree,
the best thing is that its happening to you and me

All I want to have is all that you can give me
And I'll give right back everything I have in me
Cause nothing ever felt as right as this does right now

I'll go back to before we met
Try and erase the past, try harder to forget
Cause nothing will ever be as good as here and now

Cause when I looked into your eyes and you dared to stare right back
You should've said nice to meet you, I'm your other half

This is the best thing, the best thing that could be happening
And I think you would agree,
the best thing is that its happening to you and me

I always knew I'd find someone, I never dreamt it'd be like this
Cause you've surpassed all that I'd hoped for and ever wished
And I'm trying so hard with all my heart and mind
To make your life as good as you've made mine

The best thing that could be happening, the best thing
And I think you would agree,
the best thing is that its happening to you and me

tunna som drömmar

alltid lika kul att vakna av att telefonen ringer kvart i 6 på morgon.. jävla alkisar alltså, men jag gillar dom ändå. helgen blev lyckad även om mitt humör har varit värre än en berg&dal bana. jag skyller det på alkoholen :)

rädda mig från skolan imorgon tack. jag vill ha sommarlov, nu.


when you call my heart stops beathing,
when you're gone it wont stop bleeding.


i miss you love..

RSS 2.0