jag kommer aldrig mer bli mig själv

Det var inte lycka som fyllde min kropp och fick mitt hjärta att slå några extra slag när telefonen ringde. inte den här gången. det var nervositet, ångest, saknad.
jag svarade även fast jag innerst inne visste att det skulle bli såhär.. det blev för mycket som inte blev sagt och så många frågor som fortfarande är obesvarade.
jag vet inte vad jag ska förvänta mig. jag vet inte om jag orkar.

KENT får helt enkelt förgylla min kväll med deras underbara texter medan jag försöker tvinga bort alla jävla tankar och funderingar med en massa plugg..


Tänd eld på dina tankar med dina svarta tysta tårar
och vi vet, och du vet.. allt var slut.it's over

jag skrek. för första gången på länge.. ända tills det kändes som att lungorna skulle spricka, tills luften tog slut. jag vet inte om jag orkar komma på fötter igen. ensam

det finns nog ingenting värre än det här.


time's just slipping away

Jag har varken tid, ork eller lust att blogga nu, har varit fullt upp med annat..
men jag har iallafall haft en underbar helg med min pojke, vi var i stockholm och såg på joe laberos show, åt lyxmiddag och bodde på hotell. livet var underbart och jag var lycklig.. trist att behöva återgå till den tråkiga vardagen bara :/
i helgen kommer han hem igen men sen får jag försöka överleva utan honom 2 helger

I just wanna lie in your arms tonight

ingenting varar föralltid

Jag var ute och sprang i en timme, sprang tills jag inte hade någon känsel i benen kvar och hjärtat slog i hundraåttio, tills jag inte orkade mer. skaken vibrerade och jag hörde hur tåget rusade förbi bakom mig.. jag kunde ha varit en av alla de som valt att stå framför det men det var jag inte, inte inatt.


I'm preparing for the breakdown ..


fainted

Låg vaken halva natten igår, väntade, funderade och kände mig oerhört ensam. efter några timmar tog jag mod till mig och skickade iväg ett sms där jag beskrev precis hur jag känner och vad jag vill, ett sms som inte fick någon respons alls..

fortfarande funderar jag på om det gjorde någon som helst nytta som jag hoppats på, eller om det bara orsakade ännu mer skada? det känns iaf inte bättre för mig.

när jag vaknade imorse var jag allt annat än sugen på att pallra mig iväg till skolan, hade egentligen lust att begrava mig under täcket och strunta i allting men jag gick upp ändå. hann lagom ta tre steg innan allting svartnade för ögonen och jag vaknade upp på golvet någon minut senare.. som alltid när jag svimmat började jag gråta och beslöt mig för att idag inte är min dag. kröp ner i sängen igen och har legat där i stort sett hela dagen.

det är nog för lite av allt just nu bara och jag känner mig ihålig.jag kommer älska dig föralltid..


congratulations and celebrations

Igår fyllde jag 18 år och bortsett från några tråkiga konflikter var det en av de bästa dagarna på länge. under kvällen var jag gladare än jag varit på länge och huset fylldes med vänner och släktingar. god mat, prat, skratt och en hel del presenter. senare var det dags för utgång och jag, C och N följde med mormor & morfar hem och drack lite vin med dom innan vi gav oss iväg till Satin.

Jag tvingade dörrvakterna att säga grattis till mig men efter några misslyckade försök att få en gratis födelsedrink av bartendern kändes det som att jag kanske firat klart.. men det blev en riktigt lyckad partykväll och jag och my best dansade gatorna fram på örebro torg innan vi åkte hem.

fick sötaste presenten av min pojkvän så på lördag åker vi ner till stockholm, går på Joe Laberos föreställning och sover en natt på hotell. jag längtar massor <3


bkngjfvuhuyxcvhk

död.

ye, i wish

med fötterna på jorden

Girlsnight hos natti idag och den blev faktiskt tillochmed bättre än förväntat även om regnet förstörde både våra planer och frisyrer. det var längesen jag skrattade så mycket, mina tjejer fick mig att tänka på annat och allt kändes lite bättre. lovely <3

det är kaos bland mina känslor idag igen och jag känner mig ensam och osäker.
 jag vill vara säker på dig, på oss.. jag vill kunna tro, hoppas och längta.here we go

nu ska jag ut med daizy i äckligt jävla regnväder sen ska jag iväg till twin en stund innan vi åker vidare till natti, mys kommer det bli! <3

springtime


Äntligen verkar våren ha kommit så imorgon ska jag lägga undan vinterjackan och ta fram vårskorna, mumms. idag kom jag på hur otroligt skönt det är att slippa gå upp och åka till skolan, det här lovet var verkligen efterlängtat. tyvärr började det inte så bra men det känns lite bättre nu och jag hoppas det fortsätter så.


p som i party

Jag passerade vakten på skakiga ben och var återigen på krogen utan att ha fyllt 18 år, men tyvärr var det inte lika coolt som det var för något år sen. jag var där med mina tre äldre kusiner och en kusins pojkvän, vi ägde dansgolvet, sjöng högst av alla och hade riktigt kul även om mina tankar var långt, långt borta.

gårdagen gav mig tid att känna efter och fundera en hel del och de där tankarna var med mig hela kvällen. men jag var inte den ända där som inte var på bästa humöret, vissa hade dränkt sina sorger i alldeles för mycket alkohol och var därmed inte längre välkommna på kvällens party.. jag ville också in i dimman, få bort allt som hindrade mig från att vara på topp men alkoholen lyckades inte lindra min hjärtesorg igår. och inatt fick jag sova ensam. det var iallafall så det kändes även om min syster låg och sov bredvid mig i min säng. jag var ändå ensammast i världen.


sug

jag vill inte sova ensam. inte inatt. inte igen. men man får itne alltid som man vill. snart blir det utgång iallafall, om mitt folk dyker upp och lyckas fixa in mig!
 annars ja.. i'll kill myself

oho, puss

incoco


Idag upptäckte jag en nyhet, en riktigt smart nyhet om ni frågar mig. Ett nagellack som inte kladdar.. verkligen något som jag behöver! jag måste ta mig till KICKS någon dag snart. kolla in det: http://www.incoco.se/. Enklare. Snabbare. Snyggare, står det.. själv skulle jag sagt: Smidigare, snabbare och snyggare.. jag är helt enkelt bättre på ord :)

april, april

Min dag blev inte riktigt som planerat och nu är jag helt slut, känns ungefär som att både hjärnan och kroppen slutat fungera. jag har dock ett extremt sug efter att få skriva av mig, pilla ner en massa ord om hur jag tänker, känner och vill på papper efter papper som alla, fint ihopknövlade kommer hamna i papperskorgen.
jag känner mig själv alltför väl.

idag är det första april. alltså, 2 dagar kvar till påsklovet. 9 dagar kvar tills jag blir 18 och därmed en vuxen individ. ca 1 månad kvar tills jag blir en arbetande ung kvinna. och förhoppningsvis bara några veckor tills jag får körkort.

dagen i all ära har fört med sig en hel del skämt, vissa sämre än andra, vissa trovärdigare än andra och ett riktigt djävulskt. jag är nog ganska lättlurad.


RSS 2.0