om jag faller orkar du för två?


förlåt
jag behöver höra att du tror på oss när jag tvivlar..


jag önskar du förstod mig

countdown

chrille muckar!
http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=dec&d=4&h=0&mi=0
&t=Chrille-t55muckar
&yn=&c=bu&mc=1en vecka i egypten!
http://www.time55.com/countdown/?y=2009&m=oct&d=6&h=0&mi=0
&t=egypten-1t2t5
&yn=&c=ye&mc=no


it is what it is

just because it is doesn't mean it have to be

vi har alltid chansen att kunna bidra till en förändring, vi kan alltid försöka..
men vad är det då som får oss att stå kvar i samma gamla hörn och stampa. varför väljer vi att stå och se på, vänta och hoppas på att någon annan tar det första steget när vi har möjligheten att göra så mycket mer? det är som om vi inte brydde oss, som om ingenting spelade någon roll. jag vill inte vara likgiltig


i'll miss you

Det blev ingen personalfest idag som planerat, krångel med skjuts ledde till att lusten försvann och sen är jag hellre med min twin ikväll än sitter med massa främlingar på en personalfest. det är nog först nu som jag inser hur tomt det kommer vara att inte få träffa mitt lilla sunshine på en hel månad? :o jag är ju van att träffa henne så gott som varje dag. uhu. jag kommer sakna dig, emelie!

som tur är har N hunnit komma hem nu och om 48 timmar kommer även C hem och då har han ledigt från lumpen i 5 veckor.. fyfan vad underbart det ska bli :$ <3
ser dock verkligen inte fram emot att jobba onsdag, torsdag, lördag och söndag denna vecka, men pengar är ju pengar och det behöver jag mycket av!

idag har även solen varit framme en stund så nu börjar det kännas som sommar. mums


i'm not a girl

Imorgon är det äntligen skolavslutning, ska bli otroligt skönt även om det känns som att det började redan förra veckan med tanke på att vi bara haft en lektion den här veckan, mums.. stort + är ju att jag får träffa mina underbara tjejer imorgon igen! kände mig som en liten mamma idag, lagade mat, gjorde matlådor, plockade in disk osv.. det blir nog en riktigt bra hemmafru av mig i framtiden! efter allt slit tog jag en promenad med J vilket slutade med att jag köpte poppisar på maxi, mums <3

och eftersom jag nu bara sitter här tänkte jag passa på att plugga lite körkortsteori.. någon gång måste jag ju börja!
 


ignore

ledsen i ögat.
nu inatt upptäckte jag känslor jag inte visste att jag hade..

blondie

Jag antar att det finns en första gång för allt och idag var det dags för mig att våga övertlåta mitt hår i manliga händer.. min pojkvän står här bredvid och färgar mitt hår, ganska läskigt med tanke på att mitt hår är det jag värdesätter högst.

imorgon blir min twin 18 år så jag ska dit och gratta henne massa och förhoppningsvis får jag dra med henne ut på krogen någon kväll snart! mums va.


the kill

Det spelade ingen roll idag, allt det där hemska som alltid legat härinne och gnagat stora hål i mina drömmar och förhoppningar kunde jag idag ignorera.. det handlade inte längre om det som hänt, det fanns inga tvivel om jag ville eller vågade, det var bara ett rent önsetänkande och det kommer det nog förbli tills osäkerheten återigen sveper ner mig och jag drar mig tillbaka, rädd för att behöva utstå samma smärta och saknad som för några år sedan. kanske är det en ren tillfällighet eller kan man faktiskt bli hel igen, efter att ha förlorat en del av sig själv? jag vet inte..Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...


KENT  in my heart.
  

where is the love

Det känns som att allting händer idag men för mig står tiden stilla och den här dagen känns faktiskt helt meningslös.. min bästa drar till magaluf inatt, pojken lanar, massa tar studenten och alla andra ska bara ta det lugnt. jag får väl ruttna bort under täcket och hoppas imorgon blir roligare. men tack vare ängeln B har jag iallfall spotify och kan lyssna en massa musik, tummen upp för det!

Grattis till alla som tar studenten idag då!
bara ett år kvar och jag är redan taggad till max, uhu


stadskörning

Imorse var det stadskörning som stod på schemat och det gick bättre än förväntat.. när jag kom hem fick jag i mig två toast med ost och thai sweet chili sås, mums! sen blev det att ta en promenad med hunden och sen somnade jag en stund.. så nu ligger jag här nyvaken, döhungrig och sönderstressad och måste snart ta mig upp ur sängen för att ta bussen till doktorn. härlig dag, not.

Lword med N ikväll, lovely!


jag känner mig naken.. igår var jag nämligen tvungen att ta ut mina piercingar eftersom man inte får ha det när man jobbar och jag är för lat för att hålla på och sätta i och ta ur dom varje dag. så; byebye älskade smiley..


RSS 2.0