picture

None

jag ska tydligen börja ladda upp mer bilder! okeyokey, vad för bilder?
känns ju lite dumt att bara lägga upp bilder på sig själv och jag har dålig fantasi!

cute

gooodmorgon!
eller god och god vet jag inte. jag tror även denna dag har något ont i sinnet..
Jag hade tänkt gå upp tidigt idag och hade därför ställt klockan 9 men inte fan märkte jag det.. klockan elva ringde C och väckte mig men seg som jag är tryckte jag bara på knappar tills mobilen slutade låta!

jag kollade nyss på over the hedge och måste säga att även den filmen var otroligt söt! ^^. och ja, jag är medveten om att jag kollar på samma filmer som 7åringar =)

nu ska jag ut i solen. puss

våran bortgång, jordens undergång

Im out
jag ser ingen mening med det hela.. för jag orkar inte heller vetdu.

NU KOM JAG PÅ VAFAN JAG SLUTADE BLOGGA HÄR FÖR!!
mina inlägg försvinner nämligen när jag ska publicera dom..
dumma jävla hemsida.

however.. Jag är trött på allt, mitt liv, mig själv och alla andra också.
Jag tror jag behöver en ny start och då väljer jag också att byta blogg!
Så, jag överger metrobloggen och stannar förmodligen kvar här på blogg.se


och jag har blivit ett riktigt filmfreak men istället för en massa skräckisar var min favorit förut är det nu animerade filmer och drama som tar upp min tid. jag kom nyss på hur sjukt det är med alla de här filmerna som handlar om framtiden. vem fan kommer på ideen att människorna blir smittade av ett virus som förvandlar dom till zoombies som fräts sönder av solljuset? inte fan skulle jag göra det, men å andra sidan är jag inte heller någon filmproducent. grejen är att det är jävligt skrämmande att så många faschineras av detta och utnyttjar möjligheten att skapa ännu en filmsuce om hur jordens invånare förintas av antingen naturkatastrofer, sjukdomar, virus eller monster.. själv skulle jag inte ens vilja tänka på det. visst, förr eller senare kommer vi människor dö ut men jag hoppas innerligt att jag slipper uppleva det.


comeback

I'm back.
Jag tröttnade på metrobloggen och gör en oerhört efterlängtad comeback här! Jag förstår att ni saknat mina välskrivna, intressanta och otroligt bra inlägg.. men, nu är jag som sagt tillbaka och ni kan återigen njuta av mina unika och imponerande blogg skills :)

förhoppningsvis ser ni ironin i det hela!
hursomhelst, jag är tillbaka men har just nu ingen aning om vad jag ska skriva..

RSS 2.0