upp & ner

Idag = Fiasko!
jag tror fan jag har slagit världsrekord i hur många gånger man kan bli besviken på en och samma dag, med sisådär 200 gånger eller något liknande..
men dagens (eller nattens) höjdpunkt blev iallafall ett hemligt möte med en av det motsatta könet.. och ni vet den där känslan "fjärilar i magen"? i love it



en dag full av funderingar

vi slutade tjugo över tio idag men tack vare SJ och alla deras jävla förseningar var jag inte i kumla förrän 11.41. Jag tog sällskap med S och vårat samtal fick mig att inse hur otroligt många fördomar jag (och de allra flesta andra också) har, taskigt egentligen. Egentligen hade jag tänkt vara effektiv idag och både hinna städa och göra alla läxor men jag ångrade mig när jag kom hem och har istället spenderat tiden med att äta och tycka synd om mig själv eftersom jag börjar bli sjuk! dock har jag gjort engelskan och lite av det i företagsekonomin.. ska försöka städa lite och sen fixa iordning mig och åka till mariberg med mamma när hon kommer hem. Hon ska köpa väska och kalender åt mig, puss på henne! hon lovade också att försöka komma ihåg att köpa med glass hem efter jobbet, mumms.

jag är kristen, men inte troende.. är inte det jävligt fejk?
typ som att säga att jag är moderat men inte intresserad av politik,
eller att jag är djurgårdare men inte sportintresserad?
hm.. jag borde inte räknas som kristen!
hur hänger det ihop liksom?

never ending lesson

Vi började med information & layout klockan 07.50 och jag längtar redan tills den slutar! Alla har blivit fotograferade och nu ska vi kolla på korten på en stor skärm medan vi redigerar dom. yey, skitkul att sitta att kolla på, verkligen..

jag är inte på humör idag. eeeeeeeeeeeeehe

död idag

Mördardag i skolan idag och därför är jag sjukt trött.. har haft huvudvärk sen imorse och varje steg jag tar får det att kännas som att mitt huvud ska gå i tusen bitar vilken sekund som helst. får hoppas att det inte blir så! Jag skrev klart engelska uppgiften och ska nog snart göra ett nytt försök att förstå all krånglig matte.. uh, wish me luck. är det något bra på TV ikväll förresten? :)

blondie

idag var en ganska så bra dag men jag är varm och trött så orkar inte sitta här utan ska ta med vovven ut på en liten promenad och sen gå hem och knapra morötter och sen tvinga mig själv att plugga en stund. skja bara lägga upp några bilder från idag eftersom jag lovae att lägga upp bild när jag fixat löshåret.

tadaa

älskade helg

igår åkte jag till nina och det blev en hel dag med min allra bästa vän! såna dagar borde komma oftare. however, vi bakade chokladbollar som vi njöt av till skräckfilmen barnhemmet, som faktiskt var mycket bra. det blev även kebabpizza med vitlöksås och hundtricket! mummms. tiden bara rann iväg och vips så var klockan över ett på natten och jag drog hem, vilket jag ångrade på en gång när jag hörde att min granne spelade "fågel roger" på högsta volym och med en bas som fick hela huset att vibrera! det var inte enkelt att somna kan jag lova :/

idag körde jag ända till marieberg(!) och hjälpte pappa handla kläder och köpte själv några block och en datorväska! jag som skulle sluta spendera pengar..
om några timmar ska jag köra och hämta syrran i vretstorp också, jag börjar bli bra på att köra bil och tycker tillochmed att det är roligt. vilken chock.

love sucks

nobody said it was easy, it's such a shame for us to part
nobody said it was easy, noone ever said it would be this hard.
oh, take me back to the stars.


Great, jag kan inte ens lyssna på en av mina favorit låtar utan att börja gråta..
hur kan en låt locka fram så många minnen? det är fan sinnessjukt.


everything reminds me of you
  </3

en bitch på köpet

Hur skulle jag kunna veta att min relation med O skulle orsaka massa skit? hur skulle jag kunna veta att sverige största bitch var inkluderad? Jag vet inte och det var inte förrän O och jag kommit varandra nära som jag insåg att den där lilla kaxiga tjejen skulle bli ett stort problem.. hon lyckades med sin onda plan om att förstöra för oss. Antingen njuter hon av att förstöra för andra eller så är hon bara jävligt egoistisk och ville ha honom för sig själv, leka med hans känslor och utnyttja de till sin fördel. Jag hatar hur hon är och vad hon gör mot andra och jag önskar att hon kunde försvinna från jordens yta men nej, den drömmen verkar inte gå i uppfyllelse. Hon fick mig att ge upp och samtidigt förlora en person som var väldigt viktig för mig.. dock verkar han inte ha försökt förhindra det så jag antar att han ändå inte var värd det men jag kan inte låta bli att sakna honom & hata henne...


Och ja, jag suger på att uppdatera bloggen, för tillfället.
Jag har fullt upp i skolan, med att räkna matte som jag inte förstår och samtidigt försöka hänga med i alla andra ämnen också. Skolan tar död på mig!


you cant run away.

jag försökte springa, jag försökte ta mig ur det men ok,
verkligen ingenting blev som det skulle idag. idag = död.
just nu önskar jag att jag vore det iallafall ...

uh! nu ska jag sova, imorgon börjar skolan och mitt nya liv.
hejdå till alla gamla vanor och förmodligen hej till ett nytt misslyckande.

äntligen hemma

Det är bara idioter som faller för svin..
jag föll för dig och det gör mig till den största idioten nånsin.


Jag är hemma nu, hel och ren. så gott som iallafall!
Det enda jag tappat bort är mitt glada humör, jag gissar att det försvann någonstans på resan från Göteborg till Kumla men sedan återvände när jag klev in innanför ytterdörren och fick träffa de jag saknat mest under den här resan: min hund, min familj och min bästa vän (min dator och min säng är också ett plus i kanten). Dock försvann det igen när jag var ensam kvar på mitt rum och alla jobbiga tankar började fara omkring i mitt huvud, ibland önskar jag att jag vore hjärndöd, eller känslolös, whatever. Just nu är jag bara så trött på allting och att skolan börjar igen på Tisdag gör ju inte situationen speciellt mycket bättre.

However, jag är trött och ska upp igen om cirka 5 timmar så jag ska nog ta och sova en stund nu.. sömn är något som det blivit lite för lite av under veckan.
jag ska försöka skriva ett bättre inlägg och svara på era kommentarer.. imorgon! 

falkenberg

jag upptäckte nyss att spindeln som suttit på väggen mittemot ända sedan i söndags är borta. Jag vågade inte gå i närheten av den eftersom den kanske skulle få för sig att hoppa på mig eller något annat skrämmande, och ingen annan verkar ha stört sig på det så den har fått sitta där men nu är den borta och jag är säker på att den gömmer sig i närheten av mig och snart kommer klättra på mig.. uh

however, jag sitter i falkenberg och nördar framför datorn, det är dåligt väder och jag har ont i huvudet. jävligt trött är jag också.. på fredag blir det göteborg och det ska tydligen ordnas med fest, till min ära! inte helt fel vill jag lova. jag skulle dock ljuga om jag sa att jag inte längtade hem.. jag saknar daizy, min familj, min säng och mina vänner :(


see yah

om en halvtimme drar jag till falkenberg och sen till göteborg!
kommer förmodligen inte blogga speciellt effektivt på ett tag..
pusssssssss

sann kärlek

I am a beliver
Jag tror inte på att sann kärlek varar föralltid. Jag tror att den kan blekna, glömmas bort eller gå förlorad i sökandet efter något större, något bättre.
Jag tror att många väljer bort den sanna kärleken utan att veta om det.. men äkta känslor dör aldrig ut, även om många ofta väljer att ignorera dom, eftersom det gör så oerhört ont att minnas hur mycket man älskar det man en gång förlorat..

fredag förfan

Jag umgicks med min fru större delen av dagen, vi var ute och gick, käkade lunch at my place, snackade och googlade fram snygga killar. sen var jag tvungen att fixa lite, packa, städa, duscha osv så hon drog hem. Hur det blir ikväll vet jag inte än, beror på om någon snäll jävel vill leka taxidriver eller inte? :b. Jag orkar inte tjata på pappa om skjuts.. btw var jag generös idag och skänkte dom 100 kronor eftersom vi ska käka pizza ikväll. många tycker jag är jävligt snål och eftersom jag inte är det försöker jag ändra den uppfattningen som dom har, jag försöker faktiskt bara vara sparsam och lägga pengar på det jag verkligen känner för. Och ofta är jag väldigt generös mot mina närmaste, spenderar mycket pengar till jul och bjuder ofta mina bästa vänner på mat, godis, dricka, alkohol eller whatever..

uh, jag vill till hallsberg ikväll.
och jag vet inte om jag vill åka imorgon :/


mupp

"det är så typiskt dig joss, att skriva haha i så gott som varje mening även om du i själva verket sitter med största stoneface". haha, tack min kära vän. men, jag antar att det är sant.. men jag citerar en idiot jag kände förr: jag skrattar inombords.
uh, jag börjar bli en sån där konstig människa med knäppa kommentarer!



however, imorgon har jag massor att göra och jag ska försöka hinna med att träffa några vänner eftersom det är sista dagen på sommarlovet som jag är i lilla kumla!
Fan! nu kände jag att jag är kissenödig men jag tvivlar på att jag orkar gå upp ur sängen och traska till badrummet? hmm.. ne ok, jag orkar inte och för att jag ska orka upp imorgonbitti borde jag faktiskt sova nu, så godnatt med er allihopa!

BORTA

Jag har inte slängt det och förmodligen har ingen tagit det heller så jag måste ha tappat bort det, hur vet jag inte.. och jag har ju haft det i fyra år så varför skulle jag råka tappa bort det nu helt plötsligt? I dont get it

Ikväll hoppas jag på att S har tid för mig, annars vet jag inte vad jag ska hitta på? myskväll med familjen? hm.. jag måste börja kolla vad jag ska ha med mig när jag åker, så allt som ska packas är rent! Ska vi gissa på 2 resväskor? ehe, jag ska ju trots allt vara borta i över en vecka så det lär ju bli en hel del..

brev

Den senaste halvtimmen har jag ägnat åt att leta igenom mitt rum efter en sak, ett brev, ett papper med en massa ord. jag har vändit ut och in på lådorna och synat vartenda papper men det är spårlöst borta.. efter att ha legat undanstoppat i 4 år, lättfunnet men ändå svårhittat för den som inte vet, är det nu bara borta. och plötsligt brakar hela min värld samman. Det brevet är min livslina eller vadfan man nu ska kalla det för, det är det enda jag har kvar från den som var en av de viktigaste personerna i mitt liv, det är det enda som får mig att minnas varför.
Och nu är det borta..


"din tröja skulle passa perfekt på mitt golv"

Jag sitter och snackar med A som för tillfället befinner sig i Turkiet och har det varmt och skönt medan jag sitter här i tråkiga kumla och fryser om både fötterna och händerna! men hon har det bra så jag får ju vara glad för hennes skull ^^.
Jag ska nog snart slå på en film och hoppas på att J kommer hit och håller mig sällskap snart, men hon är jävligt lat så chansen är väl inte så jättestor.

På de två senaste festerna har en kompis dragit en massa raggningsrepliker för att se om någon funkade på mig men jag tyckte alla var skitdåliga.. antingen är jag jävligt kräsen, eller så finns det helt enkelt inga raggningsrepliker som är bra?
Eller kan du någon bra så får du gärna ta och skriva den till mig, haha :D

grattis

Nu äre ju så att man bara fyller år en gång om året (alla utom findus) och 24 år fyller man ju endast en enda gång i hela sitt liv så om jag inte skrev grattis till erik i min blogg idag vore jag väl väldigt taskig? alltså är det bäst att jag gör det så att jag kan fortsätta leva mitt liv med ett relativt rent samvete :b

Grattis Erik, ha en bra födelsedag!
och passa på att äta mycket tårta ^^



 
Igår var det fest och även om den inte var en av de roligaste så hade jag en trevlig kväll, det var mysigt folk och johan, jakob och jag (vi tre som inte var lika fulla som alla andra) smet ifrån de andra och stänge in oss i ett rum och snackade hela natten.. de flesta drog runt klockan tre och halv fem sa vi hejdå till den sista partyprissen! vi insåg att vi kanske borde sova en stund och vid halv sex sov vi alla tre. Halv sju lämnade jakob och jag johan för att få skjuts hem till Kumla. Jag gick direkt till nina och höll henne sällskap medan hon käkade och gjorde sig iordning. Nu sitter hon på tåget till göteborg och eftersom jag hinner åka iväg innan hon kommer hem så kommer vi inte kunna ses på nästan två veckor.. =/

.

förvirrad

varför är det ibland så svårt att veta vad man vill?
jag önskar att mitt liv var enkelt..  



I want my old life back


Jag var på dåligt humör redan när jag vaknade och förstod att den här dagen skulle hamna i kategorin "dåliga dagar", som redan är full. Jag orkade helt enkelt inte göra det jag skulle så jag fixade lite totalt oviktiga grejer och snackade skit med Jennie en stund och blev på lite bättre humör. Jag hade bara ingen lust att hela tiden vara den som försöker när alla andra bara skiter i det? Det är fan inte ens mitt ansvar.. jaja, när jag kom hem kom nina hit och kollade på film.
Och kvällen ska jag tillbringa med henne, vad vi ska göra vet jag dock inte än :b

he's got a point

du är nog en sån man väldigt lätt börjar tycka om men är svår att älska, på riktigt.
japp, jag är nog en sån.. skitkul. verkligen.
tom de som nästan har som uppgift att älska mig verkar ha svårt för det. great

förresten är det läskigt att en människa jag bara träffat irl två gånger på typ fyra år känner mig bättre än de flesta. han läser mig som en öppen bok..


however, det här inlägget börjar väldigt trist men idag är jag tråkig så det blir bra.
Igår var det party och kvällen blev bättre än jag trodde, fram tills jag cpade ur!
mitt glada humör var som bortblåst och jag hade verkligen ingen lust att vara kvar därinne bland alla människor så jag stod där utanför och filosoferade i min ensamhet tills min bästa killkompis kom ut och lyssnade på alla mina bekymmer. Sen fick jag för mig att jag skulle promenera hem, från hallsberg till kumla.. att det är över en mil brydde jag mig inte om och tillslut hade jakob lyckats övertala mig att han skulle göra mig sällskap. Vi försökte få lift av bilarna som passerade vilket inte lyckades alls, som tur var hittade vi en olåst cykel när vi kommit halvvägs och den lånade vi! Mycket bra för annars hade jag nog lagt mig ner och somnat i något dike någonstans. Jag sov över hos jakob och vaknade tidigt med hemsk huvudvärk. idag är ingen bra dag!

och jag har funderat på en sak.. varför ringer en kille till mig och berättar att han hånglat med en tjej hela kvällen? :S


dont fucking kill him

man får fan inte döda orlando bloom, man får inte!
det borde finnas en jävla regel om det.. även om det
bara är film så får man fan inte låta orlando dö.  :/

J & jag ska skriva och klaga på idioten som skrev manus.

tummen ner

idag blev inte riktigt som jag tänkt mig.. ärligt talat så blev det helt misslyckat. 
nu blire film :) 

och bläh.. jag vill tillbaka till den här dagen,

mumms

för er som inte fattade det var det här med nätdejtningen bara på skoj, tänkte kolla upp ungefär hur många snuskgubbar det finns och antalet ökar ständigt! Carro ringde nyss och berättade att en gubbe på 50+ har skrivit och bett henne hålla han och hans fru sällskap medan de var fysiskt aktiva i sängen, haha.. 
jag höll på att dö och carro har nog men för livet, den stackarn! :)

jag har snart kollat klart på knocked up och återigen tänker jag kommentera att det är orättvist att vi ska behöva gå igenom både graviditeten och förlossningen.. buhu. jag vill vara man. eller inte..


oooooch sen har vi ju den där lilla parasiten, som jag helst av allt skulle vilja se skickas iväg från jordens yta. jag tål henne inte och det är ingenting jag tänker dölja sålänge hon fortsätter bete sig som en idiot. Jag drog mig ur och du kan göra vadfan du vill med allt, jag blockerade och raderade dig så lägg ner bara. sluta skriva om mig i din blogg och sluta kommentera, sluta be dina "vänner" kommentera och försök skaffa dig ett liv! lycka till, det lär behövas :)

nät dejting

haha, jag och en kompis bestämde oss igår för att bli medlemar på en typisk dejting sajt. efter någon timme var våra profiler klara och klockan var redan 6 på morgonen så vi loggade ut och imorse när jag loggade in hade det redan anlänt en hel del brev och antalet besökare låg då på 193?! på 4 timmar? :o
however, precis som vi trodde var mer än 90% äldre män, gubbar, snuskgubbar..
en 48åring skrev att han var en kille med hjärtat på det rätta stället, att han var spralig och glad. han förklarade också att han inte har tid till att vara sur eftersom han bara har ett liv (?). Han har aldrig tråkigt, söker tjej, bor i västmanland och undrar om jag vill ta en öl med honom någon dag?
men visst farfar, keep it up! seriöst, det står klart och tydligt hur gammal jag är, inte fan skriver man ett sånt mail om man är gammal nog att vara min farfar...

mys med småkryp

:)

Niklas är verkligen en av de snyggaste människorna jag någonsin sett!  min idol :)
och jag ska ta och tvinga ner honom till örebro igen, tror jag. sounds good to me


however, idag lekte jag med nina en stund och vi kom sen överens om att hitta på
något innan sommaren är slut.. vad vet vi dock inte än! några förslag?

jaja.. klockan är mycket och jag borde nog sova. men jag har helt plötsligt drabbats av småkrypsfobi och får hela tiden för mig att det är något som kryper på mig vilket resulterar i att jag flyger upp ur sängen, hoppar upp och ner och slänger med både armar och ben.. om någon såg mig nu skulle den nog tro att jag är dum i huvudet. men vad ska jag göra? jag hatar äckliga små kryp! förhoppningsvis är väl chansen att de skulle befinna sig i min säng inte så stor.. men ändå.

nu vet ni det! jag ska borsta tänderna och sen kolla på love and other disasters :)
godnatt!

RSS 2.0