this is the end

det blev en ny blogg trots allt..

så bye bitches

trasdocka

vad är meningen, med allt.

Snart lägger jag nog ner bloggen också.. det känns meningslöst och jag har varken tid, lust eller energi att lägga på bloggen. jag kan inte ens skriva ner mina tankar längre då det är alldeles för många som läser min blogg av helt fel anledning men det blir väl så när jag i stort sett haft samma blogg i 2 ½ år.

kanske startar en ny, kanske skiter i det också.


det sista jag vill skriva är riktat till några av mina närmsta och ni vet nog vilka ni är. jag är trött på att behöva be folk att finnas där, berätta när de är behövda och ge anledningar till varför saker ibland blir som de blir. jag är så sjukt trött på allt nu men jag har försökt , trots att allt runtomkring mig faller samman och jag helst av allt skulle vilja lägga mig ner och dö. jag gav det ett sista försök och nu är det upp till er. jag ger upp. på riktigt den här gången. det är nog ingen av er som förstår egentligen och trots att ni ibland försöker finnas där när det är som värst borde ni nog kanske inse att ni är en av de bidragande orsakerna. 
jag är trött på att klandras för allting och önskar bara att ni såg mig, förstod mig och genomskådade den falska fasad jag ständigt gömmer mig under.

melodifestivalen 2010

vadfan är felet på svenska folket? helt meningslöst att ha en melodifestivalen när alla röstar som idioter.. jag går och lägger mig och nästa år skiter jag totalt i den där jävla sörjan.

om man inte kan sjunga och dessutom har converse till finklänning, vadfan gör man i melodifestivalen då?

omg.

fredags mys

fredagsmys med god mat och en slapp kväll framför tv:n, det gillar vi! får se vad resten av kvällen för med sig men nu är det dags för mig att vårda mina naglar ordentligt :)
jag hatar när folk bara förändras sådär, hokus pokus. jag börjar inse att jag haft fel om alltför många och mina lista på folk som faktiskt fortfarande betyder lika mycket blir ständigt kortare. jag ger upp!

fuck offÅååååh, jag blir så trött på människor.. falska jävla attention whore's som gärna pratar om allt och alla med alla som orkar lyssna. ska bli skönt att ta stundenten, slippa dessa människor och bara kunna dra härifrån. uhu

Idag har jag suttit med näsan i matteboken större delen av kvällen men min hjärna vill inte idag så jag ger upp nu och hoppas att det går bättre imorgon! Matte C är inte direkt mitt starka ämne. men det får gå! idag är jag inne på andra dagen i mitt nya nyttiga liv och jag har insett att det är tur för mig att jag faktiskt gillar grönsaker, varma koppen och knäckebröd med tanke på att det är nästan det enda jag äter här hemma nuförtiden. duktiga jag.

jahaja, nu blir det mys med my love.


lather bitches!

bra start på dagen

jävla snö, jävla skit, jävla dag. helt meningslöst att jag gick upp och gjorde mig iordning bara för att efter 20 minuters skottande inse att bilen står där den står, ganska insnöad. just precis nu borde jag vara i skolan och om någon timme är det dags för prov, precis vad jag behöver liksom.. åh.

RSS 2.0