jag skulle inte vilja vara någon annans

in my head there's only you

du är allt jag någonsin drömt om.. min mr perfect.
jag skulle inte byta bort det här mot någonting,
för tillsammans med dig är allting underbart.

C <3

ooa hela natten

jag kanske ger mig ut på bus sen, men bara, bara, för att alla tjatar.
jag är egentligen tråkig idag men har energi så det skulle räcka till minst 100 andra också och den kombinationen är fan verkligen inte lyckad, vilket suger rejält!
eller så får jag väl ta och somna till en skräckfilm alldeles själv, uhu.

godmorgon på min arm som somnat också. varför blir det så egentligen?
det sticks och känns konstigt i hela armen, och så säger man att den sover?
jag tror den är förgiftad och håller på att dö. inte fan är det skönt iallafall.

och jag har 0 % tålamod så jag känner för att döda massa jobbiga människor.. :)för tillfället är jag väldigt osäker på vad jag vill..


kaosiskt

IM BACK!
egentligen var jag aldrig borta,
har helt enkelt bara inte haft tid över.Jag är fortfarande sjuk.. hostig och förkyld vilket inte är alltför roligt. Ändå har jag knaprat strepsils och fler andra halstabletter och tom. tagit massa äcklig hostmedicin som C har tvingat i mig, borde inte jag bli frisk då? tydligen inte.
jaja, bara jag är frisk tills på fredag så är jag nöjd!

jag har funderat mycket på det här med kärlek, känslor osv.. och det skrämmer ihjäl mig, egentligen, för jag sätter mig i en situation där jag är oerhört sårbar men det är värt risken för jag har aldrig mått bättre än jag gör just nu och jag tror faktiskt att jag för första gången har fått känna hur det känns att vara lycklig. på riktigt. och jag vet inte vart gränsen går till att älska.. dessutom tvivlar jag på att jag skulle kunna säga det högt, det skulle vara så äkta och betyda alldeles för mycket. sen finns det ju inga garantier på att jag skule få höra samma sak tillbaka. och jag är feg. 


du är kärlek

jag föll och trots mina tappra försök att ta mig upp klarade jag det inte.
jag var desperat, hjälplös och ensamare än någonsin tidigare..
det kändes som att jag förlorat allt. det allra viktigaste. dig
 
jag vill aldrig behöva uppleva det igen.


jag gillar inte min skola.

flera av min vänner har med hjälp av sina lärare kunnat höja sina betyg till MVG om de viljat, fått hjälp av läraren att göra extrauppgifter osv bara för att kunna gå ut med de betyg de vill. tydligen är inte våra lärare lika snälla, "de brukar inte göra så" som de säger.. eller så har de helt enkelt bara inte tid. however så tycker jag det är jävligt dåligt. hur fan ska jag kunna gå ut med 18,5 poäng om jag inte ens får chansen att försöka höja mina VG:n till MVG? uh

nu för tiden finns det en sak gemensamt bland alla elever på alleskolan. en hemsida, en blogg, en skvallersida: allenytt.blogg.se. dagens stora samtalsämne är vad som senast kommit upp där och även om jag anser att det är patetiskt att lägga ner tid på en skvallerblogg blir det ändå så att man läser den några gånger om dagen, av ren nyfikenhet. så länge ingen skriver om mig äre lungt..

nu ska jag städa, plugga eller duscha.
ärligt talat är det nog duschen som låter bäst


puss

finally, nu har jag testat det.. popcorn och mjölk. ja, tillsammans. nej, inte gott.
idag började jag & E planera vårt projektarbete.. USA, here we come :D:D
sen fick jag träffa min sötunge en stund också och dagen blev ännu bättre =)

imorrn äre läkarbesök halva dagen och det känns alltför kul, dessutom ska jag träffa en vitrock som jag helst bara vill be dra åt helvete.. men det kan tolkas som oartigt så det är väl bäst att låta bli. jag är ju trots allt en snäll flicka! oftast

NU börjar prison break, det missar ni inte va?


"ingen vet bättre än du själv"

Tror du ja. men jag vet att jag inte vet bättre själv.. jag vet nämligen ingenting.

Idag fick jag frågan: "vad vill du egentligen göra med ditt liv?"
en rätt så simpel fråga kan man tycka, men den lilla meningen orsakade världens kaos.. svaret blev: "öh. ne, jag vet inte." och ända sen dess har jag funderat på vad jag vill, vad jag har för mål. jag vet inte ens vad jag vet och inte.
Jag är så dubbel och det är det som gör allt så svårt..

Ibland vill jag vara den som alla vet vem det är, den som alltid syns lite överallt.. vara känd. men ibland vill jag bara gömma mig och försvinna ut i tomma intet.
Ibland vill jag satsa allt på skolan och gå ut med MVG i allt. men ibland känns det som att det kvittar och jag tappar lusten att ens försöka. då duger inte ens MVG.
Jag vill vara fotomodell på heltid, få syssla med något jag verkligen älskar men jag vet inte om jag vill och vågar satsa helt på det, ifall jag skulle misslyckas.
Jag vill vara artist, få stå på scenen och sjunga mina egna låtar inför en stor publik men jag vet inte om jag vågar, om det verkligen är min grej, om jag kan.
Jag vill studera juridik, utnyttja min intelligens till 100 och slå igenom inom mitt yrke men jag vet inte om det är möjligt, om jag vill syssla med det resten av livet.

jag har alltid haft många drömmar och höga krav på mig själv men jag vet inte om det är värt att försöka.. jag kanske inte kan bli mer än en helt vanlig kvinna? det kanske aldrig kommer bli mer än drömmar och då är det meningslöst att försöka.

Jag vill nog egentligen bara göra någon nytta och kunna känna att jag duger som jag är, att jag lyckats. Men jag är rädd att misslyckas och är en dålig förlorare..


och om jag inte vet, vadfan ska jag göra då?


until you hold my hand

<3 christian.
that's the way i like it

men nu är det verkligen dags att sova.
jag ska snart upp igen och ta mig till skolan, usch.
skolan på en lördag är fan katastrof!


fu

jag pallar inte. seriöst.
fitta.
kuk.
fan

du är speciell

jag sitter och filurar lite, trixar med Bs och min powerpoint presentation i företagsekonomi medan jag väntar på att min pappi ska komma hem.
på lördag ska jag offra min sovmorgon för att vara med på skolans öppet hus, applåder till mig och tummen ner till idioterna som lägger obligatorisk närvaro på en lördag, klockan 10.00 - 13.00.. vi får inte ens lunch i skolan. det är fan fail.
men jag ska luncha  med E efteråt så lite bra blir det iallafall ^^


igår upptäckte jag att det finns en till person i mitt liv som jag skulle kunna göra vadsomhelst för.. jag insåg hur starka mina känslor faktiskt är.
jag har inte speciellt många som står mig sånära eftersom jag brukar ha svårt att släppa in folk i mitt liv mest pga rädslan för att förlora dom..
men ibland måste man ta risker & den här gången känns det bättre än på länge.


och snart är det helg!
happyface

piccccTänkte vara duktig att lägga upp lite höstbilder,
eftersom jag slarvar oerhört med att det :)

jaaaaaahaaja

Igår kom C och D hit på kvällen, jag bjöd på kaffe och övertalade N att komma över. Vi spelade kort, käkade morötter med dipp och kollade en hel del filmer.. jag kände redan från början att jag förmodligen skulle somna någon gång under kvällen och visst gjorde jag det, C och jag sov en stund eftersom de andra två filurena ville se shutter och vi redan sett den. Vaknade lite då och då och helt plötsligt var klockan 6 på morgonen! N och jag var duktiga och åkte till skolan medan C och D låg kvar i min säng tills jag kom hem från skolan och väckte dom.

Jag övningskörde till C och spenderade kvällen med honom och D.
Jag kom hem för typ en timme sen och jag saknar redan min mr perfect.. <3

men men.. jag ska nog ta och sova snart, det har nämligen blivit alldeles för lite sömn den senaste tiden och jag känner mig alldeles för ofta som en zoombie!


missing love

just nu skulle jag kunna göra vad somhelst för att få hem min lillasyster.
bara få prata med henne, höra att hon är okey. det gör ont i hjärtat och
oron växer sig allt större för varje minut som passerar. jag orkar inte.

hade jag bara inte somnat igår, utan hållt mig vaken så hade jag gått in till henne som planerat, då kanske hon inte hade dragit. eller så hade jag kanske åtminstone fått veta vart hon skulle ta vägen. fan, jävla unge. fanfan.
Mina föräldrar är minst lika oroliga som jag och har varit igång hela dagen, ringt runt till alla vi kunnat koppla till henne, åkt runt överallt utan minsta resultat.
vi vet forfarande ingenting och jag vet att det nästan tar död på dom.

det som känns värst är att jag är helt ensam, inte vet någonting och inte kan göra något. mina föräldrar är fortfarane kvar i örebro och letar och N gick hem för en  stund sen. Ringde C och J men ingen av dom svarade. jag känner mig ensamast i världen. jag vill bara ha någon här, som håller om mig, lyssnar, tröstar. någon som kan tala om för mig att allting kommer ordna sig, att min lillasyster kommer komma hem igen, för jag orkar inte ensam.. och jag skulle inte klara av att förlora henne, förlora ännu en av de som står mig allra närmast. im not strong enough


uh

smiiiiletaylor momsen (aka jenny humphrey i serien gossip girl) har genomgått en förbluffande makeover och jag blev riktigt imponerad när jag såg bilderna, är hon inte helt otroligt snygg? jag är lite peppad på stilen måste jag erkänna..


however, igår vare party party med min bästa och kvällen blev faktiskt lyckad trots att det flera gånger kändes som att den bara skulle bli en stor katastrof! det var väl egentligen bara en sak som fattades igår, en pojke.. my boy.
det var länge sen jag hade såhär starka känslor för någon och det känns faktiskt riktigt bra. hur fan lyckades jag med att hitta mr perfect?

jag har även kommit fram till att jag ska ha lockigt hår oftare!
fail att de går ur så fort bara.


BTW, imorse hade jag äntligen fått mail från elite.
jag dog när jag läste ordet tyvärr men när jag läst hela mailet var jag happyface som fan. tyvärr var de inte klara men de har valt ut de intressanta från stockholms castingen (inklusive mig) och skulle höra av sig igen sen när de var klara med uttagningen från göteborgs castingen för då väljer de ut alla slutgilltiga finalister. håll tummarna för mig

i want to be on topIgår, torsdagen den 9/10 var en av de bästa dagarna på länge.. och nej, inte för att det var mammas födelsedag (även fast cheescaken var sjukt god) utan helt enkelt för att det kändes som att jag kom ett steg närmare min dröm jag haft ända sen jag var liten. Jag var uttagen till elites final casting i stockholm och C följde med mig dit, bäst som han är.. jag njöt av varje minut av dagen även om jag drabbades av panik när vi stod i kö och väntade på att det skulle bli min tur. Jag funderade på att vända och springa därifrån, strunta i allt men som tur var gjorde jag inte det. Det blev min tur och de tog mina mått, fotograferade, granskade och frågade några frågor sen var det klart.. jag fick en hel del komplimanger men jag behövde inte gå upp till rummet där man blev intervjuad och jag har funderat som besatt på om det är positivt eller negativt men kom fram till att jag fhelt enkelt får vänta på svar. Ni kan ju ana att jag kollat mailen ungefär 100 gånger idag!

jag vill. jag vill vara en av de där tjejerna som har sin bild uppsatt på vägen på deras kontor, jag vill vara den tjejen som vinner hela finalen..
jag vill iallafall få en chans att försöka uppnå min dröm.


& nik, min idol har gjort en comeback i mitt liv.
så jag är happy ^^

pusssyeeeey! final casting i sthlm, wish me luck

swing life away

imorgonbitti ska jag gå upp tidigare än vanligt eftersom min pappa har lyxen att få lämna den här lilla hålan och bege sig till underbara göteborg vilket betyder att jag inte kan åka med honom till skolan och därför måste cykla fram på stan och ta tåget 07.23. riktigt dålig start på en måndag! min hjärna dör snart, har försökt plugga ordentligt inför svenska provet imorgon.. en jävla massa tråkiga saker om bla språkets historia, runskrifter, anglicism och massa andra helt otroligt meningslösa grejer. underbart, huh? jaja.. det får gå som det går även om jag kan garantera att jag förmodligen kommer vilja döda min lärare om jag inte får MVG.


det var något mer jag hade tänkt att kladda ner här innan jag dyker ner i sängen men jag kommer inte riktigt på vad. synd för er va.
kan passa på att informera er om att jag hittat en ny kärlek.. TOAST!

vitt toast bröd med smör på båda sidorna, två ost bitar på båda,
en skinka på den ena, lite thai sweet chili sås och lite ketchup på den andra.
lägg ihop dom och lägg dom i smörgås grillning. låt den ligga i några minuter.
 vips, så har du maximal njutning i smörgåsväg.nu ska jag läsa igenom svenskan en sista gång, hoppas på att min babe blir social snart annars blire väl till att försöka somna tidigt.. ensam :/
det är tomt i min säng utan honom. vilket inte är speciellt kul alls.

OCH GRATTIS TILL MIN BUMBI SOM FÖRLOVAT SIG.
C var nog den sista jag förväntade mig det av, men suprise suprise..
tur att A är en bra kille så jag slipper oroa mig massor :)

"du har blivit tråkig"

Jag har inte förändrats, jag är fortfarande likadan.. samma jossan som för 1 månad sen. Det är bara det att jag prioriterar saker annorlunda nu. Mina val är mycket enklare och jag trivs med resultaten eftersom jag slösar min tid på det jag tycker är viktigast, för tillfället. Man kan inte hinna med allt men jag försöker så gott det går att fortsätta vara den som alltid finns där.. om det behövs så skaffar jag mig all tid i världen men jag måste få tänka på vad jag själv vill. En vän ska acceptera det.

RSS 2.0