fredag hela veckan

Jag skulle nästan behöva ta en kalldusch nu.. efter en rejäl kamp med mina gamla favoritjeans lyckades jag trots allt komma i dom men det var allt annat än enkelt. de är i storlek 25 men förhoppningsvis töjer de ut sig en aning så jag åtminstone kan andas. heh

snart ska jag sätta igång och städa mitt rum som är en ren katastrof.. eller ne, jag har inte städat ordentligt på flera veckor men jag ska iallafall plocka upp allt som ligger på golvet och skräpar. lite duktig kan jag ju försöka vara.


dagens upptäckt: secondhand serenade har gjort gudomliga låtar.


me and the boys

Det är jag och killarna nu va, för vi är dom enda som är vakna.. inte för att någon av oss verkar ha energi till att försöka hålla en normal konversation eller säga något vettigt. det är bara konstiga ord helt utan betydelse och smileysar hit och dit, men det är skönt. jag är för trött för att tänka men känner inte för att sova, inte än.

idag flamsade jag runt med min twin och lektionerna var på något konstigt sätt riktigt roliga och helt plötsligt var skoldagen slut. till min glädje var resultatet på mitt misslyckade matteprov bättre än förväntat, för första gången i mitt liv blev jag överlycklig av att bara få G. det dög bra liksom. min twin däremot visade sina räkneskills och kammade hem ett VG, massa grattis till henne!

kvällen spenderades med my best, riktigt skönt var det faktiskt och jag upptäckte hur mycket jag saknat att ligga bredvid henne i sängen och diskutera allt mellan himmel och jord. det hade varit skönt att stanna där hela kvällen, sovit med henne och sluppit åka hem och fått massa skit. dagen som varit så bra slutade på botten.


tomt dokument

Jag försöker skriva ihop en uppsats om Donald Trump och det går tusen gånger sämre än det brukar.. det kan bero på att jag måste stå inför hela klassen och läsa upp det, eller så har min skrivförmåga helt enkelt försvunnit spårlöst.
Fan vad jag slösar bort min tid..



en kopp varm choklad med massa grädde skulle inte sitta fel just nu. 


dagens upptäckt: jag älskar pannkakor


bambam



Jag var inte ensam om att känna uppgivenheten bryta ner mig totalt.. nästan 30 mil bort, framför en annan dataskärm satt en gammal vän och hade precis samma käslomässiga kaos inom sig. jag kunde inte se eller höra henne men jag märkte att allt inte var bra. och det var nästan skrämmande att se hennes ord dyka upp ett efter ett på rutan, för de orden kunde lika gärna ha kommit från mig.. allihopa.
det var skönt att slippa känna mig ensamast i världen.

vi står med båda fötterna på samma planet.
precis som resten av jordens befolkning.

fetis dagen

Fikade med min twin på God Smak idag och även fast vi hade matteböckerna uppslagna mitt framför näsan gick 99% av tiden åt till vårat bubbel.. sen efter det var det dags för matteprov som jag faktiskt kände mig ganska taggad till. Men och jag  failade totalt, vilket resulterade i ett dåligt humör som fortfarande sitter i. dumma jävla prov.

Kom hem och fick stressa massa innan jag fick gå hem till N och fira henne, kändes dock inte alltför kul att gå hem när hon begav sig till örebro för en helkväll/natt på krogen. men om 1 ½ månad får jag också, då är jag nämligen vuxen. hah!


nbfgionboabNFLKNBDLÄALDM sam ölÄdäkaösLÖSÄD,FGVÖSDMBDLÖSMBä

så. jag ska sluta skriva som jag känner i min blogg.


congratulations

Idag blev N vuxen medan jag får fortsätta vara liten i typ 1 ½ månad till :p 
Grattis my love <3




igår lekte jag med E och vi upptäckte att hoppet om att klara teoriprovet inte är helt dött, sen gick resten av dagen åt till att leta en bra present till N och förhoppningsvis blir det bra.

Jag hoppas på att få en semla eller två idag.. kanske blir man mer sugen på det just eftersom det faktiskt är fettisdagen idag? eller så är det bara alla bilder som finns precis överallt som får det att vattnas i munnen? probably

om 40 minuter börjar min spanska lektion och sen har vi hål i 2 timmar för att sedan göra ett jävla matteprov som förhoppningsvis går bättre än vad jag tror, heh.. drömmen om ett VG känns avlägsen så jag nöjer mig med att hoppas på ett G.

dagens upptäckt: facebook, hah.

fact

I min blogg skriver jag det jag känner för, det som känns störst för tillfället.. mina vänner förstår vad det mesta jag skriver om handlar om, ni övriga får tolka hur ni vill. mina texter får ni tolka hur ni vill och jag bryr mig inte ett skit om vad en anonym tycker och tänker om mig. det jag irriterar mig på är att folk som inte gillar min blogg fortsätter läsa och kommentera en massa skit, anonymt.. kan du inte ens stå för vem du är kan du hålla käften och sluta läsa min blogg.


N lämnade mig nyss och det känns genast lite tommare, hennes glädjespridande skratt hörs inte längre och glädjen som hennes närhet skapar försvann tillsammans med henne ut i kylan . jag har saknat att få spendera hela dagar med min bästa vän och jag hoppas det blir oftare i fortsättningen.

imorgon ska jag och S in till örebro, hon ska få hålla mig sällskap hos tandläkaren och sen ska vi leta 18års present.. jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska leta efter men jag har mina små ideer och jag hoppas på att hitta något riktigt bra imorgon. som tur är får jag iallafall trevligt sällskap!

over and out

hej anonyma tönt

Jaha, tydligen tycker jag synd om mig själv i varenda jävla inlägg.. enligt "anonym".
oj vad jag älskar alla töntiga människor som inte ens kan skriva vilka de är.  puss
men ja, otroligt synd om mig som får spendera nästan varje dag med min bästaste twin och att jag vissa dagar får träffa min absolut bästa vän sedan ca 6 år tillbaka. sen att jag har världens bästa pojkvän tycker jag ju också bidrar till att det är så otroligt synd om mig :):):):):)

however, nyss kom min syster hem igen så nu blir det väl inget lugn och ro hemma :D men det är faktiskt rätt skönt det också. den här dagen ska jag också spendera med N, my best, så fort hon kommer tillbaka från vårdcentralen ^^




dagens upptäckt: ibland behöver man faktiskt sova några timmar extra

over and out

coldplay

Lovet har börjat riktigt bra tack vare en toppendag med sötaste E, vi sökte lite jobb, spelade buzz, pluggade och pratade massor.. det går inte att ha en tråkig stund med henne. 'wonderful

mina tankar spökar för mig så jag ska nog krypa ner i sängen och gömma mig för mig själv. imorgon är en ny dag och jag hoppas att alla känslorna som skriker inom mig nu har försvunnit när jag vaknar..


ibland måste man göra det man tror är fel bara för att det känns rätt.
ibland måste man agera utan att tänka, våga chansa.

confusion

Ny dag - Nya möjligheter.
efter alla dessa år har jag äntligen kommit en bit på vägen, kämpat mig fram med små små steg och nu är det dags att ta det stora klivet in i det riktiga livet.. men det lockar att backa tillbaka, gömma mig från verkligheten och stanna kvar i mitt gamla mönster. det är så jag har levt större delen av mitt liv, tagit ett steg fram och sedan två tillbaka.. på så sätt slipper jag ge mig in i något nytt, jag slipper alla nya val och möjligheter och då är möjligheten att misslyckas nästan obefintlig men då måste jag även välja att avstå från nya alternativ, chanser och eventuella förbättringar. tar jag inte klivet kommer det inte kunna ske några förbättringar och jag kan inte nöja mig med att leva såhär föralltid.. jag vill leva på riktigt.


skitsnack

Fan vad trött jag blir så många personer runt omkring en är så otroligt falska.. de visar upp en felfri fasad men under den är de inte alls som de låtsas vara. fejk rakt igenom. jag blir så trött på tjejer som i ena stunden hatar en person och talar om för oss andra hur jävla dum i huvudet den personen är osv, sen efter några dagar står de och kramas hela dagen och är såååå tajta igen, hur fan hänger det ihop? kan man inte stå för sina åsikter tycker jag faktiskt att man lika gärna kan hålla käften.

dagens upptäckt: busskort försvinner enklare än du tror.


webbis

Nu har vi webbdesign och jag är E:s personliga lärare så snart har vi gjort klart alla uppgifter och sen ska vi springa till bussen! det blir nog en massa bra dag eftersom den ska spenderas tillsammans med henne :D

over and out

i glow when you are near

Nästan hela dagen har jag spenderat i sängen, med en massa avsnitt av two and a half men och just nu känns det som att jag lika gärna kan ligga här hela livet och sakta men säkert tyna bort. så för att inte bli ännu mer depp ska jag tvinga iväg mig till skolan imorgon. sen ska jag förhoppningsvis tillbringa resten av dagen med twin :D. har även bokat tid med n, my best på torsdag och på fredag kommer min älskling hem igen så jag tänker försöka njuta av dom här dagarna. tänker inte spendera någon mer kväll liggandes i sängen iaf så vi får se om jag överlever ^^


dagens upptäckt: det går verkligen inget kul på tvn på förmiddagarna

over and out


sick

Det känns som att livet rinner ur mig, efter en promenad med hunden började jag kallsvettas och fick darrningar i hela korppen som senare övergick till total utmattning och känslan av att vara totalt djupfryst. något är riktigt fel och förhoppningsvis kan de kolla upp det redan imorgon.. jag är trött på att må skit och inte orka lyfta ett finger. jag är trött på att inte orka någonting.

förmodligen blir det ingen skola för mig imorgon, beror på när jag får läkartid osv.. min dag kommer iaf suga ännu mer om jag inte ens får tillbringa en liten del av dagen med min twin :/


dagens upptäckt: spela aldrig fotboll utan skor. ontontont

over and out

the distance doesn't matter

Min pojke har gett sig iväg och även denna gång känns det som att mitt hjärta ska brista i tusen bitar.. men jag försöker trösta mig med att han kommer hem igen på fredag och intalar mig själv att veckan kommer gå fort även fast jag egentligen vet att varje timme utan honom känns som en hel evighet. i miss you




jag är arg på att min huvudvärk fortfarande försöka ta död på mig, trodde att den skulle försvinna så småningom men nu efter 2 - 3 veckor känns det inte så troligt. det positiva är väl att det bara är en vecka kvar till lovet nu iallafall, underbart!
frågan är bara vad man ska hitta på då?


over and out


im not who i used to be

Aldrig förr har några ord gjort så ont.. det träffade verkligen rakt i hjärtat och jag har funderat mycket på det. jag har inte vågat fråga, rädd för att få ett svar jag inte ville höra, men jag gjorde det idag.. tyvärr känns det inte alls bättre.

jaja, life goes on.
imorgon ska jag försöka överleva utan min twin i skolan, får se hur det går


Valentine's day

Alla vet väl att det snart är dags för alla hjärtans dag?!
och jag har noll ideer på vad man ska köpa till sin pojkvän.. hjälp.

idag hatar jag skolan mest, kanske pga att vi har en cplärare som tvingar oss göra en detaljerad rapport med olika rubriker och stycken osv.. på en veckas praktik. hur fan ska det gå? lite överseriöst om ni frågar mig. usch

TO MY LOVELY ONE

Angående mitt förra blogg inlägg vill jag bara poängtera att min älskade twin verkligen inte är bortglömd. hon är nämligen den som gör min trista vardag mycket bättre och den som alltid får mig att må lika bra, my sunshine!
 
äkta vänner växer inte på träd men jag har lyckats hitta en av de bästa :$

Jag hoppas du vet det emelie.. för du är verkligen en av de bästa människor jag träffat och ibland tror jag verkligen att vi är riktiga soulmates.
vi kan läsa varandras tankar, avslutar varandras meningar, säger samma saker och tänker ofta likadant, twins liksom. en vän kan man förlora efter ett tag men en twin är någon som är en del av en föralltid, right?



( det passade bara inte att ha med dig i ett sånt deppigt inlägg ;) )

love you!


the dark side

vissa val är inte frivilliga, vissa val tvingas man göra helt enkelt för att man ska orka vidare och det är aldrig enkelt.

Jag valde att bryta mitt gamla mönster, lämna allting bakom mig och gå.. jag valde bort det liv jag då hade för att kunna börja om på nytt. tyvärr innebar det också att jag lämnade de flesta vänner jag hade, inte för att jag inte ville ha dom eller för att de var fel. utan helt enkelt för att jag inte skulle kunna släppa taget om de nagativa saker som var kopplade till dom. jag var tvungen att släppa allt för att kunna gå vidare. och det gjorde jag, om och om igen.
Nu, ca 3 år senare kan jag för första gången säga att jag är på rätt spår, att jag har förändrats och mitt liv har tagit en annan riktning. ärren sitter kvar, precis som de alltid kommer göra men jag lever vidare ändå och försöker dölja dem så gott jag kan för jag vill inte att någon ska veta hur det var, hur jag var, då. jag vill att de ska se på mig och se den jag är nu. för folk kan förändras och jag är långt ifrån den jag var då, på alla sätt.

jag tror det handlar om att man måste ha några riktigt viktiga saker man kan hålla fast vid och tro på, att man har stöd bakom sig. jag har alltid haft min bästa vän som trott på mig när ingen annan gjort det och peppat mig även i de stunder då hon borde ha gett upp.. och nu har jag hittat mitt livs stora kärlek som älskar mig mer än jag förtjänar och stöttar mig till hundra procent.
visst är det lätt att falla tillbaka, men jag kan inte för då skulle jag svika de två som verkligen tror på mig. de som faktiskt tror att jag är stark.

mina föräldrar fanns också där, även om de inte alltid visat det så bra och även då jag förbjöd dom. de gav heller aldrig upp helt även om det var nära några gånger. det viktigaste är att de finns här och är en del av mitt liv nu.

blodsmak

jävla mig som aldrig kan sluta pilla.. jag vet att sår läker snabbast om man bara låter dom vara men trots det söker sig mina fingrar automatiskt till mina munsår och vips så har jag blodsmak i hela munnen och såret är som nytt.
jag har alltid varit sån och det verkar tyvärr inte försvinna. usch

Nu får Kent fylla mitt huvud med deras underbara texter för jag ska nämligen lyssna igenom alla deras album på nytt. egentligen har jag fullt upp idag, matteuppgifter, skriva loggbok osv men det får vänta för jag är alldeles för trött för att försöka engagera mig i någonting som har med skolan att göra ._.

älskade mörker

Idag har verkligen inte varit min dag.. den har gått från dålig till ännu sämre och det verkar fortfarande inte som att den kommer kunna bli så mycket bättre.
Jag har haft för ont i huvudet för att ens kunna ha ögonen öppna och känner mig utmattad i hela kroppen, men värst är fan smärtan i hjärtat. it's killing me

jag har även bestämt mig för att ge upp några av de där drömmarna jag krampaktigt hållt fast vid ända sedan jag var liten.. förr eller senare måste man växa upp och prioritera de saker som är viktigast och det är dags att även jag gör det. Det känns som att jag måste leva i nuet och lägga ner med tid och energi på det som händer just nu och då kan jag inte fortsätta jaga mina drömmar för om jag ska vara ärlig är jag väldigt osäker på om de någonsin kommer gå i uppfyllelse.


hundra gånger hundra

Jag och twin har bestämt oss för att ta sovmorgon imorgon.. det tycker jag faktiskt att vi förjtänar :D
så inatt ska jag skriva lite, fundera över alla inviduella val som ska vara valda och inlämnade imorrn och sen sakna min älskling massor.. han åkte tillbaka till lumpen idag och det känns redan som att det var evigheter sen jag hade honom här bredvid mig. det är så otroligt tomt utan honom. 'i need you by my side

håller tummarna för att N, my best, mår bättre imorrn så hon orkar träffa mig! det blir alldeles för sällan..
jaja, nu ska jag borta tänderna så det blir gjort.. bäst så kanske!

nighty night


RSS 2.0