blä

dåligt med bloggande de senaste dagarna, sorry huh. det bästa är att jag fått magkatarr också, så jävla underbart alltså.. eller inte. räkna inte med något bloggande av mig.

knep och knåp

Det blev en liten pysseldag för mig och emelie men äntligen börjar vi bli klara och redo att börja våran försäljning. tummen upp för det!
Mamma står just nu och putsar mina fönster så mitt rum är inte alls varmt och skönt som det brukar vara. men det är nog ganska bra att jag har en liten mamma som tänker på såntdär för själv kommer jag nog aldrig tvätta fönster i hela mitt liv.

jahaaaa, dags för mig att börja förbereda inför ännu en eftermiddag på jobbet.. tredje dagen i rad och jag är inte alls pepp.



Ta mig tillbaka hit istället..


later bitches!

lay down your heart



Ibland är det verkligenan tur att min man inte är med hela tiden och ser allt jag gör, han skulle dödat mig om han såg att jag käkade knäckemacka i sängen alldeles nyss.. men vaddå, lite smulor dör man väl inte av? :D

nu är min twin påväg hit, vi ska försöka vara effektiva idag och jobba med vårat projekt arbete. ikväll är det jobb som gäller som vanligt och jag hoppas verkligen att det går bättre idag än igår. förhoppningsvis får jag sällskap av N, my best, på bussen hem också!

later bitches!

stenålders musik


godmorgon

Ännu en höstmorgon och jag bara längtar mer & mer efter sommaren och värmen


Igår drog allvaret igång och efter en 3 timmars lång utbildning fick vi prova på att sälja den sista timmen.. vilket inte var enkelt. Alla jag ringde till var otrevliga och vägrade lyssna och det känns inte riktigt som att det blev en bra start på jobbet men det är bara att satsa allt ikväll och hoppas det går bättre då! Tummen upp för trevliga arbetskamrater iallfall :)

Men först ska jag vara duktig och göra lite skolarbete, välbehövligt kan jag lova.
Tjejerna ska tydligen köra filmkväll idag istället vilket känns lite surt med tanke på att jag igår bestämde att jag skulle jobba idag för att kunna vara med på onsdag.
men whatever, mer tid att jobba funkar ju det med!

later bitches!

buhu

Jag är inte det minsta taggad på att åka och jobba.. hade helst av allt krypit ner i sängen och spola fram tiden ett par dagar. men så blir det icke. nu ska jag ut och plocka äpplen att mumsa på ikväll och sen snålåka med mamma till stationen.

later bitches!

all work work





Jag mår inte bra idag vilket känns jävligt dåligt tajmat med tanke på att jag börja jobba ikväll.. men det är väl bara att bita ihop. life's a bitch.

och jag önksar my love vore här hos mig idag :$

vintertid

Ni har väl inte missat att vi hoppat bakåt i tiden en timme idag? uhu, tur att datorn ändrar tiden automatiskt annars hade jag missat det. lost in time, alltså. sen säger jag grattis till moster som fyller 40+ idag och därmed får en extra lång födelsedag!

ne nu ska jag dricka upp mitt te och sen packa upp min resväska som mamma tjatade på mig att jag skulle göra redan för en vecka sen, bättre sent än aldrig va?


höstlov!



ÄNTLIGEN ÄR DET LOV! helst av allt skulle jag vilja göra ingenting hela veckan, bara ta det lugnt och samla nya krafter inför de kommande månaderna men icke sa nicke. imorgon är det dags för högskoleprovet, på måndag börjar jag jobba och resten av veckan blir förmodligen fylld med plugg och jobb.. men tummen upp för att man iallafall slipper släpa sig iväg till skolan.


jag ska passa på att försöka gå ner de där extra kilona som bara smugit sig på mig de senaste veckorna..

evil eye

okej, min nya hobby är nog att lägga upp roliga klipp.. men seriöst, kolla in bebisen!

freakout

haha.. okej.

uhu

<HEAD><!-- TradeDoubler site verification 1730927 --></HEAD>

the past is never far

Jag vaknade upp ur min värsta mardröm på länge.. i drömmen återupplevde jag några av de hemskaste stunderna i mitt liv och det gör ont i hela mig. Eftersom det är sent i natten känns det inte så lägligt att ringa efter tröst heller, även om jag skulle kunnat döda för att få höra en viss röst just nu.
Vissa saker glömmer man aldrig och vissa känslor kommer aldrig försvinna, jag önskar bara att jag slapp ta itu med det en tisdagnatt när jag är alldeles ensam. Jag vågar inte somna om..

jävla sverige

Nu ska jag faktiskt ta mig tid att blogga igen, finns så mycket jag vill skriva och vet inte riktigt var jag ska börja.

Jag hade en underbar vecka i egypten och visst, jag har hört vänner prata om hur skönt det är utomlands men jag har inte riktigt insett hur fantastiskt det verkligen är förran nu när jag själv fått uppleva det. Aldrig förr har jag haft så bra självförtroende som jag hade den veckan.. att varje dag få höra av flera olika killar hur vacker man är, få det ena smickrande smeknamnet efter det andra och få blommor då och då är inte direkt något man är van vid här hemma. Och det var längesen jag var så lugn och avkopplad, den där stressen som jagar en varje dag här hemma var totalt bortblåst. Jag njöt. Det var fint väder varje dag, varmt och soligt och inte ett enda moln på himlen. och åh, havet, fyfan vad underbart det var! Tyvärr har även de underbaraste tiderna ett slut och det var motvilligt jag gick på planet hem till Sverige.. jag vill tillbaka :(!
 
  
  
  
  


Just nu håller skolan på att ta död på mig och jag har så mycket jag borde göra att jag inte ens vet vart jag ska börja. Fyfan vad jag längtar efter att få ta studenten, kunna andas ut och slippa hela skiten!


Snopp massage

Jaru, detta är kanske något alla killar borde testa? :D

in egypt

sooooo, im in egypt and its wonderful!
here from you when i get home, just six days left :(

I MISS YOU <3

Förlovningsfest

I fredags kväll åkte jag och älsklingen in till min mormor och morfar i örebro, blev bjudna på mat och besegrade dom i kortspel. Igår kom våra närmsta vänner på förlovningsfest och det var riktigt trevligt, dock slutade min kväll alldeles för tidigt och inte så bra som jag hoppats på.. men mina bästa satt vid min sida hela kvällen vilket gjorde att det kändes lite bättre.

Älsk sitter i sängen och spelar och jag borde egentligen plugga och packa eftersom att det imorgon står både prov och redovisning på schemat.. sen åker vi till egypten imorgon kväll och det känns fortfarande overkligt.
Jag vet inte vad jag ska packa :(

2/10 - 2009

Idag har E och jag ett alldeles eget VIP rum, bara för att vi är bäst på hela skolan fick vi hela filmsalen för oss själva och det är så otroligt skönt.. bortsett från några retards i klassen som står utanför och inte verkar inse att de inte är tillräckligt coola för att få komma in hit!


jag har en särbo!

Kändes ganska tragiskt idag när jag upptäckte hur dålig jag är på att hålla min blogg vid liv.. men det har varit några riktigt jävliga dagar nu och jag har knappt haft tid att leva. dessutom är jag expert på att skjuta upp saker och är nog lite för naiv för att kunna tänka på att det mesta kommer ikapp mig, så småningom. ska bli så underbart skönt att åka bort i en vecka, slippa allt skolarbete och bara kunna njuta av värmen, solen och god mat. hur jag ska kunna klara mig utan mina bästa är dock fortfarande ett mysterium.


i söndags firade jag och C våran ettårsdag genom att förlova oss. vi åkte in till örebro och käkade lunch på jensen, satte oss vid ån och böt ringar och jag fick världens vackraste rosor :$, dagen avslutades med ost & kex, mys och film och jag måste säga att det var en av de allra bästa dagarna på mycket mycket länge.

Jag vill att du ska veta att trots de misstag jag begått och de saker jag gjort fel så har det alltid varit du. Jag föll för dig första gången jag såg dig och redan första gången vi träffades kände jag att du var den rätta. Jag tappade tron på kärleken för så länge sen men du har fått mig att känna mer än jag trodde var möjligt, du har fått mig att tro.
Jag älskar dig, föralltid.



RSS 2.0