vi lever för att lära

för att komma någonstans i livet måste vi ständigt välja nya vägar och det innebär även nya hinder och nya möjligheter.. det är inte ofta man väljer rätt men samtidigt är det alla sina felsteg man lär sig av, man måste snubbla till ibland för att kunna komma in på rätt väg.

de misstag jag ångrar mest i mitt liv är de som gjort att jag förlorat vänner. och just ikväll insåg jag att ett felsteg kan leda till konsekvenser för resten av livet.. vissa saker kan inte helt glömmas eller förlåtas och vissa saker kan aldrig riktigt bli som förr, hur mycket man än önskar.and a happy new year

idag trängdes vi med halva sveriges befolkning på mellandagsrean men jag lyckades fynda lite så det känns som att det var värt det! och nu när julen är avklarad så är det väl bara att tagga inför nyår och förhoppningsvis blir det ett lyckat nyår med mina vänner! mums

jag suger på att hålla min blogg vid liv så förstår att alla mina läsare tappat tålamodet med mig, haha.. men nu ska jag samla nya krafter. skönt att ha lite lov nu och som tur var blev det en bra jul iår med alldeles för mycket godsaker, som vanligt. men det är ju tradition så wtf. jag har hela livet på mig att bli nyttig!


och nu har jag bestämt mig för att bli BLOND igen, efter nyår!
saknar mitt hår..

 

jag hinner inte med julen iår

igår var det 30års fest och jag erbjöd mig att vara kvällens fyllechaffis och kvällen blev för min del misslyckad på alla tänkbara sätt. det slutade med att jag lämnade min man och min släkt där och åkte hem till glass och några avsnitt OTH.. jag har nog aldrig känt mig så överflödig och ensam tidigare. jag tycks inte passa in någonstans. tillslut fick jag iaf komma och hämta dem och bilresan hem var ett äventyr. det var inte enkelt att hålla sig kvar på den snorhala vägen när min lilla pappa satt bredvid mig och gjorde alla hyss en 12åring skulle ha gjort, men roligt var det.

det verkar som att jag är den enda vid liv idag så planerna på julbak kan jag nog glömma.
jag ska dränka mina sorger i OTH och en stor kopp med julte, mums.

dirty, huh

min man tipsade mig om denna underbart mysiga sida

uhu, check it out!

mörkret jagar mig om nätterna

du som aldrig tvingats uppleva livets mörka sidor på samma sätt som jag, som inte har den blekaste aning om hur hårt jag ständigt kämpar för att befinna mig där jag är.. vem är du att leta orsaker till händelserna i mitt liv? du har ingen rätt att döma mig och mitt handlande för du har ingen aning om vad som ligger bakom allting. jag skulle vilja kväva dig till tystnad med alla hemskheter som ständigt är mig hak i häl men det är mörka hemligheter som är jag håller inon mig och jag försöker leva vidare trots att de ligger där och äter upp mig inifrån.

mitt förflutna gör sig påmint ganska ofta nu för tiden och det tär på mig att sakna någon som inte längre finns här, älta det som en gång hänt. jag börjar sakta ge upp hoppet om att komma vidare och det blir inte enklare av alla personer runtom mig som inte ser, inte vet och inte förstår.

christmas time

Nu ska jag rycka upp mig lite tror jag, samla lite energi och ignorera min outhärdliga huvudvärk. Ikväll blir det nämligen julmys med mina tjejoroch sakta men säkert börjar jag känna av den efterlängtade julkänslan. Det är nog på tiden med tanke på att det bara är 9 dagar kvar.

Hurra för att det ligger lite snö på baken och jag håller alla mina tummar och tår för att den ligger kvar i några veckor! det är vackert.

det blev

ännu en sömnlös natt och just nu önskar jag verkligen att jag befann mig flera hundra mil härifrån.

big

failfailfailfailfailfailfailfailfailfailfail.

dags för
Audrey Kitching. Åh, jag skulle kunna dö för att få se ut som hon..

im dreaming of a white christmas

Det börjar dra ihop sig nu, det är bara 2 veckor kvar till jul och tiden bara springer ifrån mig.. snart är vi inne på sista skolveckan och listan på allt som ska göras innan den tar slut är äckligt lång. Dessutom ska jag hinna med allt som behöver göras inför julen.. pynta, handla julklappar, julbaka osv och hur det ska gå till är ett mysterium. Jag har inte ens hunnit få någon julkänsla än :/

Vad hände med allt det underbara som julen innebar när man var liten? Längtan efter snö, nedräkning för varje dag som gick, önskelistan som var miltals lång och en innerlig längtan efter ännu en underbar jul.
Jag vill vara liten igen.

distance

you can't leave me if im already gone..

jag vet varken ut eller in, och utan mitt lilla gram som för mig symboliserat någon sorts säkerhet känner jag mig mer vilsen än på länge. det är som om allt rasar samman och jag inte kan göra något annat än att se på.. mitt liv, min framtid, dig.

den ekande tomheten hånskrattar åt mig


dags förcolin-farrell-1.jpg

Colin Farrell.. jag säger bara
grr

måndags morgon

Vad gör man egentligen i skolan en timme innan den börjar? det känns en aning överskattat..
jaja, jag fick iallafall tid att svara på alla kommentarer som jag tänkt att göra i flera veckors tid. usch vad jag är dålig! nu ska jag knalla iväg och se om min twin har dykt upp än. skolan är inte alls lika roligt utan henne!am i dreaming?

ÄNTLIGEN!
efter 11 månader har min älskling äntligen muckat och kommit hem på riktigt, underbart va :$
det känns fortfarande för bra för att vara sant.

idiotjävel

blir så irriterad på folk som bara utnyttjar och har noll moral. kvällen slutade fail och jag har fortfarande inte somnat, känns inget vidare eftersom jag ska upp igen om 3 timmar. jag kommer vara pigg imorgon..


ikväll kände jag hur mycket jag saknar mitt blonda hår.. uhuuuu

jag och min bubbla

Jag bygger upp mina förhoppningar på en ostabil grund som förr eller senare kommer rasa samman, väl medveten om vad som väntar men för naiv för att ändra mig. Jag tror jag spenderat alldeles för mycket tid med att vänta, längta, sakna.. det kanske är dags att jag tar tag i mitt egna liv nu. Som det faktiskt är. Man kanske inte ska ödsla tid på att fantisera om hur det kommer bli eller hur det skulle kunna vara för klockan tickar på och den dyrbara tiden vi har på oss att leva tar sakta men säkert slut.


later bitches!

RSS 2.0