it's a sick world

det är svårt att inte ryckas med när man läser en tragisk historia, svårt att inte fyllas av medkänsla.. vi lever i en sjuk värld och det verkar inte finnas något stopp på alla hemskheter som pågår runtom i världen, varje dag.

jag har i uppgift att skriva en analys om en valfri tidningsartikel men det enda jag gör är att läsa artikeln om och om igen och den berör mig lika mycket varje gång.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5718693.ab

 
mina ord räcker inte till.. hurfan kan man göra något sånthär?


vilka mattesnillen

sitter uppkrupen i datastolen med en stor kopp jordgubbs te och böckerna uppslagna, idag kommer också bestå av en hel del pluggande, tragiskt nog. twin och jag hade planerat att göra klart allt på våran håltimme men vi fastnade på varje mattetal och försökte lösa dom på alla möjliga sätt.. sen kommer hennes pojkvän och hans kompisar och löser uppgfiterna på två röda sekunder. vi satt där som två levande frågetecken och bestämde att vi nog struntar i de sista mattetalen.

dagens bästa: i brist på annat letade jag på en klisterlapp som jag smyckade emelies jacka med, vackert va.


T700min nya kärlek,
kommer förhoppningsvis på fredag!

don't blame me

så var iallafall religionsarbetet äntligen klart, bara svenskan, matten, engelskan och samhällen klar.. uh. har gett matten flera hundra försök idag men det slutar bara i att jag slänger den i väggen så det får nog vänta tills min twin hjälpt mig imorgon. känns som att jag tappat all min intelligens under sommaren..

kvällen blev väl inte som jag hoppats på så jag ska lägga mig och läsa lite teori isället men innan det borde jag städa min säng.. ja, hela mitt rum egentligen.


dagens bästa: Natti och jag följde strömmen och började spela farmvill, hah.

toffel

 .hur mycket jag än försöker förtränga de känslor jag vet att jag inte borde ha gör de sig gång på gång påminda, de dyker upp i mina hjärna och orsakar fullständig katastrof. känslor kan inte ignoreras eller glömmas bort så det enda jag kan göra är att hoppas att de försvinner med tiden.. det blir alldeles för komplicerat.

however, idag har jag bestämt mig för att vara riktigt duktig och ta tag i högen med läxböcker som ligger och väntar. helt sjukt att vi är inne på våran första vecka i skolan och redan har massor att göra, uppgifter och arbeten i de flesta ämnena och en jävla massa prov inbokade. jag gillar verkligen inte skolan just nu.

för att göra det hela en aning bättre så trillade det iallafall in lite lön på mitt konto idag, underbart! tragiskt nog kommer den ta slut väldigt fort med tanke på att jag äntligen ska köpa ny mobil.. men jag tror det kommer underlätta min vardag när jag har en mobil där jag hör vad folk säger.


dagens bästa var att jag fick vandra runt i M:s tofflor i skolan hela dagen, de var ett par år gamla och några nummer förstora men det var bättre än att gå barfota! vem vet, jag kanske skapat nytt mode idag?


  

see ya


reality

redan efter första avklarade skolveckan börjar jag tröttna, intebra. förhoppningsvis blir sista året bättre än de tidigare och sen är det ju dags för studenten och den hårda verkligheten!

knappt 2 månader kvar till egypten nu, mums :D


det verkar inte som att ärlighet varar längst..

även om jag gör mitt bästa verkar det ändå som att jag ständigt sårar folk, för hur mycket jag än försöker lyckas jag alltid bli the bad guy..

bad day

idag har varit en dålig dag och jag längtar efter att krypa ner i min säng, koppla bort alla tankar och känslor och förhoppningsvis vakna upp till något bättre imorgon. min pojke har fått torkat mina tårar över telefonen och även om han är flera mil bort lyckas han ändå få mig på fötter igen och usch vad jag saknar honom.

i'm doing my best


RSS 2.0