allt och ingenting

Man lär sig alltid något nytt. idag insåg jag att man aldrig ska längta massor efter något/någon, för chansen att planerna ändras är stora och då känns allting katastrofalt.

gårdagen blev iallafall lyckad, party med min twin och massa roligt folk.
(bilder kommer senare om jag får tid över)


snart kommer min mammi hem från gran canaria, har faktiskt saknat henne lite så det ska bli skönt. sen ska jag iväg till N, my best och kolla film med henne och H.. men innan det ska jag städa. dags att sätta igång nu faktiskt. uhuhuh


i want to be a supermodel









När jag var liten drömde jag om att bli modell och jag har njutit av varje sekund jag stått framför kameran. men det kanske inte är min grej, jag vill så mycket mer.. hur mycket ska man vara beredd att satsa om man inte är helt säker?

love love

Det var inte jag som slutade andas. det var luften som tog slut, trots all syre i universum räckte det inte riktigt till mig. men jag kan hålla andan.. i någon minut.

helgen gick fort och jag längtar redan till nästa! fredagen ska nämligen spenderas med min twin och sen kommer min älskling hem igen på lördagkväll, vi har hela 6 månader att fira och det känns helt underbart.




jag funderar på om det är jag som lever i slowmotion eller om det är mitt liv som passerar i ett alldeles för högt tempo? det känns som att jag inte hinner med.

suck

Skolan idag orkades inte med, jag hade för mycket huvudvärk och kände mig inte alls pigg. älsklingen skämde bort mig med glass och skjutsade hem mig så nu känns det iallafall lite bättre. ska snart ringa N, my best och fråga om hon vill komma över och kolla några avsnitt Lword med mig, sen ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt, umgås lite med min mammi som åker till gran canaria imorgon.. huh
& min twin är saknad, se till att bli frisk snart sötan!

uhu, 2 veckor kvar tills påsklov och 3 veckor kvar tills jag blir 18. låt tiden gå fort!


usch

huvudvärken sen i måndags har bara blivit värre och imorse orkade jag inte ens hålla ögonen öppna, nu efter några timmar sömn känner jag iallafall att jag lever. ska plugga lite så jag iallafall gjort någon nytta.

uhu

manic monday

mitt rum ser ut som en enda stor röra. jag var nämligen pigg igårnatt och fick för mig att rensa garderoben.. jag bar ut alla kläder och la de på golvet i mitt rum och mycket längre än så har jag inte kommit än.

idag följde jag med min mammi till marieberg där vi handlade massor inför hennes resa till gran canaria. jag försökte att inte visa hur avundsjuk jag egentligen är! själv hittade jag ett par chinos, svarta pumps och ett linne.. och imgorgon ska jag och E till örebro och förhoppningsvis kommer jag hem med ett par chinos till och några långa linnen. det var längesen jag handlade kläder så det känns riktigt skönt, synd bara att min lilla plånbok blir ännu tunnare.



uhu


goone

hoho, is there someone down there?

det är så jävla mörkt just nu. och jag vet inte vart jag är påväg


ingenting

Din ryggtavla var det sista jag hann se innan dörren small igen efter dig och under den korta stund som passerade innan jag nådde fram till fönstret hade du redan hunnit bli ett med mörkret.



Jag har i stort sett inte gjort ett skit idag. ingenting vettigt iallafall, ingenting av allt det jag skulle ha gjort, borde ha gjort.. tiden räckte inte till, trots att jag haft hela eftermiddagen på mig. flera timmar gick åt till att göra ingenting, äta, gå ut och springa, duscha och återigen göra ingenting. jävligt meningslöst.

imorgon ska jag fan ta mig i kragen och göra någon nytta!


en helt vanlig skoldag

Då var första dagen på den här veckan avklarad och jag längtar redan till helgen.. jag är trött och har ont i ryggen så jag ska nog sova en stund innan jag tar tag i allt jag måste göra idag. har en känsla av att det mesta kommer skjutas upp till en annan dag, som vanligt. imorgon är det UFmässa och efter det blire förmodligen en sväng på stan med min twin, på onsdag får jag veta om jag får jobbet eller inte, på torsdag har jag fullt upp och sen är det fredag igen, underbart! i veckan ska även en modellagentur i stockholm ringa och boka in en tid med mig. tummen upp




dagens upptäckt: skolidrotten kan faktiskt vara rolig.


i hope you've find peace

ångesten hoppade på mig som en objuden gäst i mörkret. jag försökte springa ifrån den men alla dessa känslor och tankar förföljde mig, var mig hak i häl och jag har fortfarande inte lyckats skakat av mig dom.

trots att det gått flera år har skuldkänslorna inte försvunnit, krympt eller blivit enklare att leva med.. jag är ledsen att det slutade som det gjorde, att jag inte fick säga hejdå och att jag aldrig tog farväl. jag saknar dig, varje dag, varje natt.


on top


(E, min twin i "världens finaste" glasögon)

Det blev en heldag med min twin idag och visst blev den lyckad, med bra sällskap, humöret på topp och god mat! vi firade lite att hon fått jobb och söt som hon är bjöd hon mig på glass ^^. grattis igen, sötnos <3
jag får försöka hålla ut tills onsdag innan jag får veta om jag får jobb eller inte och jag kan lova att jag blir riktigt glad om jag får det, så håll tummarna för mig!

E föjde med hit en stund sen skulle hon iväg och träna och jag satte igång att plugga lite.. till min förvåning fick jag faktiskt lite gjort och jag funderar på att belöna mig med en tupplur! wie

om 4 - 5 timmar kommer min bejb hem igen. jag längtar massor :$

over and out

instängd

solens bländande sken stack lite i ögonen och det blev ansträngande att hålla ögonen öppna. gruset under mina fötter skrapade mot marken och det ljudet tog död på den där jävla tystnaden som alltid får mig att vilja skrika rakt ut. men jag kunde inte ens förmå mig att nynna tyst för mig själv, mina tankar hindrade mig. man får inte verka konstig, speciellt inte när man går ensam. att vara ensam är okey, att vara konstig är okey men att vara ensam och konstig är inte acceptabelt i min värld. jag önskar att det vore det. i mina ögon är det de personerna som är starka, de som inte tvivlar utan bara är.. jag vill också bara vara.


bad day



Jag var duktig och gick upp imorse, för att åka på spanska lektionen jag egentligen tänkt strunta i.. J skulle ju vara där och då tänkte jag att jag lika gärna kan göra han sällskap och få närvaro. min lilla plan funkade dock inte eftersom varken J eller läraren är här. blä på dom. så just nu är jag ensamast i världen och väntar bara på att 60 minuter ska gå ovanligt fort så min twin kan hålla mig sällskap snart.

jag sitter i biblioteket, har en dator helt i onödan eftersom mina tankar är långt härifrån. de blev kvar hemma, i sängen där min värsta dröm på länge utspelade sig..


yeye, nu ska jag fokusera!

over and out

cross it out

det spelar ingen roll om vi lever vårat liv i slowmotion,

sjuk och trött är de två ord som stämmer bäst in på mig just nu. åkte till skolan imorse för att göra företagsekonomiprovet och resultat blev nog inte det bästa. uhu.
 
snart kommer N hit och håller mig sällskap en stund.. blir nog något avsnitt av
L word, den serien är nämligen bättre än jag trodde! puss på sällskapet också ^^


over and out

RSS 2.0