ett slag i ansiktet

jag börjar tappa greppet om verkligheten
och söker desperat efter svar till alla mina frågor.
jag förblir förlorad i dilemmat om vad som är äkta och inte
och ibland känns det omöjligt att kunna skilja på rätt och fel.
livet är ett spel, utan slut och utan regler..
och jag är spelets största förlorare.



det är nu jag behöver några gamla vänner,
de som känner mig utan och innan..
de som alltid förstått precis hur jag känner.
vart tog de vägen?

fullpackat

det är fullt upp just nu, med skolan, hemma och läkarbesök.. jullov skulle vara underbart just nu men jag får väl försöka stå ut några veckor till!

snart ska jag traska iväg till N som jag inte träffat på länge,
sen ska jag hem och plugga massor.. min hjärna orkar inte :/

vi får se hur bra det går för mig att somna inatt.. har nämligen haft lyxen att få somna och vakna upp med min bejb flera dagar i rad. det är tomt utan honom :(
<3<3<3

what a dissaster

en tillbaka blick, på något som tagit slut för så längesen
en svag påminnelse om det jag så länge försökt förtränga.
ett minne, för betydelsefullt för att glömmas bort.

You've got the most unbelievable blue eyes I've ever seen

jag kanske känns som en främling för er nu för tiden med tanke på att jag inte bloggar alls så mycket som jag gjorde förr. jag har alldeles för lite tid över.

mitt humör har varit värre än en berg & dal bana de senaste dagarna men min babe har lyckats stått ut med mig ändå, lucky me. får väl hoppas att det bara är en biverkning som snart går över igen. nu är jag iaf glad eftersom min babe fixade så att jag har Word på min dator igen. woho. så jag ska snart vara duktig och skriva in mitt svenska arbete.

jag har haft en underbar helg och gårdagen var riktigt mysig och avslutades med kalas hos min kusin och sedan filmkväll hos min bästa emelie. M, J och C var också där och senare joinade två av J:s vänner. Vi kollade Gothika och märkte att det spökade hemma hos E. mihi. C sov kvar här och det var lika underbart som alltid att vakna upp med min babe bredvid mig.

Det känns som att jag inte träffat N på flera år så om hon har tid ikväll ska jag nog se till att träffa henne då. mys


I try hard to make it



Im sorry, I cant be perfect

jag sitter hemma hos min babe som för tillfället står i duschen och jag sitter och försöker få ihop mitt svenska arbete.. men det går inte alls lika bra som jag hoppats på. förhopningsvis går det bättre imorrn så jag får ihop en bra text. men jag är allt annat än pepp på en ny skolvecka ._.


ibland drar jag mig tillbaka och lämnar saker som de är även om jag skulle vilja att de var annorlunda, varför vet jag inte riktigt men jag väntar väl på att den andra personen ska ta sitt första steg då jag försökt öppna upp vägen.
varför ska allt här i livet vara svårt?

jag saknar känslan av att det var du och jag mot världen, föralltid förevigt,
jag saknar den där tryggheten och tron på att våran vänskap var evig.
jag saknar min bästa vän och hoppas att hon saknar mig tillbaka.

ABORT

jag sitter ihopkrupen i sängen, invirad i min filt, med min bärbara dator i knät och en av mina favoritlåtar på replay. visst låter det underbart och jag skulle nog faktiskt tycka att det var riktigt mysigt.. om min hjärna inte var full av funderingar. blocket och pennan ligger slängda på golvet och de tjugotal papper om abort har jag läst igenom flera gånger utan att kunna besluta om jag är för eller emot.

abort. ett ämne som jag vet mer om än de flesta andra i min ålder, ett ämne som berör mig något oerhört.. och ändå har jag så svårt att besluta mig för om jag tycker det är rätt eller fel. och det är det som är uppgiften i svenska B, att skriva en argumenterande text om abort. jag tyckte det lät enkelt och var inställd på att jag skulle argumentera för men efter att ha läst allt och tänkt efter i några timmar är jag inte alls lika säker.. hur kan det någonsin vara rätt att ta någon annans liv? men ändå, det är ju din kropp, ditt barn, ditt val? huh

we were in love

jag är van vid att leva i svartvitt och har sett de allra mörkaste nyanserna av svart.
när jag försvann in i allt det mörka tappade jag någonstans taget om verkligheten
men på något sätt lyckades jag finna dig, äntligen någon jag ville hålla fast vid.
med dig är jag inte försvunnen.. med dig lever jag i en explosion av färger.


Jag har haft ännu en underbar helg med min babe som är världens bästa.
huhu, imorse var det lockande att stanna i sängen med honom men jag kravlade mig iväg till skolan idag och till min förvåning gick det faktiskt bra på provet, även fast jag inte alls pluggat mycket.. jag kanske ska sluta tokplugga massor?
however, efter lunch var jag arg på skolan för deras superäckliga lunch och tog ut mina aggressioner på idrottslektionen då vi skulle spela massa innebandy ^^.

ok, jag älskar jose gonzales.. mest för hans låt heartbeats och kan inte annat än säga att jag blev besviken när jag kollade på några andra av hans musik videos, ta den här tex: http://www.youtube.com/watch?v=FFiGPMxsnB4&feature=related
jag fattar inte.. och jag gillar den verkligen inte.

i love you boy,

i brist på annat att gör räknade jag hur många 50 öringar jag lyckats samlat ihop sen september, 19 stycken ^^! det ni. och min hjärna är alldeles för trött för att göra sudoku som jag planerat och kroppen är alldeles för trött för att orka städa, vilket jag måste göra förr eller senare. senare idag ska jag leka med min bästa vän och ikväll kommer min babe hit! underbart


jag vaknade till ljuden av dina andetag,
det välbekanta ljudet som alltid fått mitt hjärta att öka i hastighet.
jag vaknade till känslan av din kropp nära min,
den underbara känslan som alltid fått mig att rysa av behaglighet.

jag väcktes upp till den dystra tystnaden och saknaden efter att ha dig nära.

cry emo, cry

jag har upptäckt att alldeles för många klagar för ingenting.
jag mår så dåligt.. jag orkar inte. åh, så synd om mig. whinewhinewhine

vadfan är grejen? vad är det som är så jävla kul med att klaga över något som fan inte ens är en stor grej? är det så jävla roligt att ha en massa folk som tycker synd om en? vad tjänar man egentligen på att bli överöst med medlidande?

jag ska bli döv : )

hold on to your words



jag håller på att stressa sönder varje gång jag påminner mig själv om allt som ska göras, prov och inlämningsuppgifter hit och dit, läkarbesöken, hunden osvosv.. det blir inte mycket tid över för pojken och vänner men jag försöker så gott jag kan att få tid över att spendera med de bästa. alla jävla måsten tar fan död på mig.

however, igår efter skolan gick jag och E till Mims och intervjuade ägarna vi och efter det var E söt och bjöd mig på en fika på sveas. det var riktigt mysigt och jag hittade en ny favorit: varm choklad med grädde och marshmallows =), mums!

idag valde jag att strunta i pluggande och spenderade dagen hemma hos C. vi gjorde världens godaste sås, hängde gardiner, kollade film och sen spöade jag honom i skitgubbe. det var lika underbar som alltid och jag njöt av varje minut <3

jag funderar på att skriva klart engelska uppgiften inatt och strunta i första lektionen imorgon så jag slipper ha håltimme alldeles ensam?  hmhm


ge mig jullov nu tack.


mode joss



Jag är inget mode freak och brukar inte bry mig alltför mycket om vad som ligger högst upp på modelistan osv, men lite då och då läser jag lite om årstidens mode och jag blev glad när jag läste att tajta leggins gäller även i vinter. Enligt mig är leggins både snyggare och bekvämare än jeans.. dessutom är inte min ekonomi den bästa och jag köper hellre 1 par nya leggins för 150 kr än jeans för minst 500 kr! tydligen ska också alla olika nyanser av grå vara hett i vinter. big smile!
minus för de kort korta kjolar som vi tydligen ska ha på oss under årets kallaste månad. jag tänker då inte gå runt i kort kort och förfrysa benen ^^

om någon vet var man kan köpa en liknande tröja som modell nr 2 har kan ni ju köpa den åt mig eller åtminstone tipsa mig om var den finns?


snart ska jag lägga mig och sova en stund sen hoppas jag på att min nina vill kolla prison break med mig tonight? vad sägeru, lovely?


jag har inte tid med dina bortförklaringar

det var oerhört jobbigt att komma upp ur sängen imorse så tiden jag egentligen skulle ha lagt på att tvätta håret och göra mig iordning spenderade jag under täcket istället vilket resulterade i att jag fick springa till bussen och gå runt och se ut som en luffare hela dagen, sexigt värre. men just idag orkade jag inte bry mig om vad folk anser om mitt utseende. heh

skulle det inte vara väldigt skönt att sova ett par timmar nu? jo. men jag borde nog duscha och fixa för jag har ingan aning om när jag ska till min bejb eller om han kommer hit osv.. fast för tillfället är jag för arg för att kunna göra något annat än att lyssna på musik och tycka synd om mig själv. chansen att jag får MVG i företagsekonomi A förstördes nämligen totalt idag. väldigt duktigt av mig dårå.

puss på min tvilling emelie också ^^

jag skulle lova om jag kunde styra framtiden

vi fick tillbaka våra matteprov idag och jag blev faktiskt riktigt glad.. matte är ett av de ämnen som jag tycker är svårast men ändå lyckades jag skriva VG, verkligen inte vad jag förväntat mig men fortsätter det såhär och E och jag får VG i slutbetyg i matte b har vi bestämt att vi ska fira det med att gå ut och äta. så håll tummarna!

på engelskan hade vi muntligt nationella och det gick väl bra, sen skyndade vi oss för att hinna med 13.42 tåget som självklart var inställt så vi fick vänta på bussen och komma hem 40 minuter senare. det sög. men sen kom E hit och i 3 timmar har vi legat i min säng och pluggat inför företagsekonomi provet.. min hjärna är slutkörd. det känns som att det enda jag gjort under veckan är att plugga så nästa vecka tänker jag inte ens kolla i skolböckerna ^^

ge mig imorgonkväll, min bejb och saw 5 på bio! .*.


utan dig finns inte

Ända sedan alla helgons kvällen har en rejäl skuldkänsla tryckt ner mig.. det där dåliga samvetet vägrar försvinna. när jag gick på kyrkogården och såg hur ensamt det såg ut vid de gravar som hade varken ljus, blommor eller granris tänkte jag för mig själv att de som inte varit vid sina anhörigas gravar var hemska människor innan jag insåg att jag faktiskt är en av dom. utan att ha tänkt på det har jag varit självisk och hemsk.. för även om jag länge velat åka till T:s grav så har det inte blivit av, jag skulle aldrig våga, orka, klara av det och det värsta är väl att jag vet att om det vore tvärtom så skulle han aldrig ha låtit min grav vara begravd under snön utan ljus eller blommor, speciellt inte på alla helgons dag. T var en av de som stått mig allra närmast och jag vill inte tänka på att han verkligen är borta för alltid..
jag fick aldrig ens chansen att säga hejdå.


don't put the blame on me



jag hatar att allting på något sätt alltid kan bli mitt fel.. som att allt negativt som händer är pga. av mig. och så fort min lillasyster gör något fel jämförs hon med mig. det är för i helvete inte mitt fel. vad hon gör är upp till henne och det enda ni kan ge mig skulden för är att jag alltid försökt att göra mitt bästa för att hjälpa henne ur dåliga situationer. hjälpa henne på alla möjliga sätt..

jag har nog varit den som försökt mest att försöka hålla ihop våran familj även om jag under en period inte orkade med annat än mig själv, om ens det.. men jag ger fan upp nu för jag orkar inte ta mer skit. jag tänker inte försöka längre.


it's up to you

i glow when you are near

jag ska göra en liten sånhär lite lista som de allra flesta hatar, inklusive jag själv.. men den här var faktiskt riktigt söt ^^


10 bevis på att du är kär.

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn - ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.


fullpott till mig, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har världens underbaraste pojkvän. however.. imorgon är det egentligen skolstart igen efter ett mycket efterlängtat lov men eftersom jag varit sjuk i snart 2 veckor och har matteprov på tisdag så har jag bestämt mig för att vara hemma imorgon. jag ska plugga en massa och försöka piggna till så jag orkar iväg till provet.

jag mår bättre än på väldigt väldigt länge och det här lovet har nog faktiskt varit det bästa lov jag haft, det blev både fest, träffa släktingar och vänner vänner, god mat, hemma mys, massa bra filmer, marieberg och en tripp till västerås med min pojke. men det allra bästa är att jag fått träffa min kärlek alla dagar förutom en.. han är världens bästa och jag vill inte vara någon annanstans än bredvid honom.

josefine hjärta christian


RSS 2.0