damm damm damm

Det ser nästan ut som att en bomb exploderat i mitt rum och jag får dåligt samvete för att inte ha städat än. det är knappast första prioritet på min lista.. den får nog faktiskt bottenplaceringen! men jag borde verkligen städa tills imorrn så jag får se om jag tar mig i kragen och gör det sent ikväll eller imorrn efter praktiken.

jag har ytterliga 3 viktiga saker jag borde göra men även de får vänta. jag har nämligen alldeles för ont i huvudet för att kunna tänka överhuvudtaget så ikväll kommer jag nog lägga mig tidigt.. får se om N kommer hit en stund också. skulle vara mys.

nu hoppas jag på en bra helg! de 2 sista har nämligen inte varit på topp.


fresh start

Hur ska man kunna gå vidare i livet när ens förflutna ständigt kommer ikapp, när de man försökt att glömma gör sig påminnda om och om igen och när det känns som att man gång på gång faller tillbaka trots allt kämpande för att ta sig därifrån? Kanske kan man verkligen inte rymma ifrån sitt förflutna, kanske följer det bara med dig som ett växande bagage som du får försöka lära dig att leva med.. men hur ska man då kunna börja om på nytt? är det ens en möjlighet?

det kanske bara är för komplicerat för mig.


imorgon är en annan dag

Man ska vara rädd om det man håller kärt. det lärde jag mig, när jag var liten.
och i flera år har jag varit rädd, rädd att inte räcka till, rädd att göra misstag, rädd att förlora någon.. för jag vet hur ont det gör.

och fan.
vad tjänar det till att skriva ner allt här?
just nu känns verkligen allt meningslöst.


Det slår aldrig fel

Nästan alltid när det blir något allvarligt fel med mig är det i samband med att något kul ska hända, något man längtat efter.. självklart blev det så den här gången med.

Jag har haft lite ont i ögonen sen i början av veckan och kanske varit lite hängigare än vanligt men har ändå inte reflekterat så värst mycket över det, hade väl inte tid heller med allt pluggande och saknaden efter my love. men sen mådde jag ännu sämre och i fredags kväll var ena ögat lite rött och ömt men vi antog att det bara var irriterat så jag kan lova att alla blev förvånade när jag gick upp i lördags och ögat var illrött och igensvullet.. vi ringde in till jourhavande i örebro men fick inte tid förrän på kvällen och det blev bara värre och värre under dagen, folket på stan vände sig om och glodde nästan ögonen ur sig. det såg verkligen ut som jag fått några rejäla smällar på ögat. och när vi väl kom in till läkaren fick vi remiss direkt till ögonakuten på usö där jag genomgick en grundlig undersökning och sedan skickades hem med både antibiotika tabletter och salva.

men eftersom det var ännu värre imorse och jag knappt kunde öppna ögat alls fick vi åka in till sjukhuset igen och fick lämna ännu mer blodprover innan jag röntgades och vips så var klockan sex på kvällen och hela dagen var borta.

så helgen har inte alls varit så underbar som den kunde ha varit men självklart ska jag tvingas spendera en kväll och en hel dag på sjukhuset (det ställe jag hatar mest i världen) när min saknade pojkvän kommer hem för första gången på 12 dagar.
jag har helt enkelt inte turen på min sida så ofta.
men ögat är iallafall lite bättre, imorse var det mycket värre än på bilden.



och nu har my love åkt tillbaka till lumpen igen och jag längtar efter nästa helg som, förhoppningsvis, kommer bli mycket bättre än den här!


dagens tankar går till: min twin som är sjuk och otroligt saknad <3 och N, min bästa vän som bara är allmänt saknad! <3


over and out'


I want to be a rockstar

Det var faktiskt ganska längesen som jag blev överraskad på riktigt och även om jag egentligen inte gillar överraskningar så kan det ibland vara så underbart att få en. som nyss, efter att jag och syrran tjatat lite på våra kära föräldrar om att vi borde köpa singstar gick de tydligen äntligen med på våran ide för det står både ps2, singstar och guitarhero nere i vardagsrummet och jag förvandlades till ett barn på julafton. ni förstår nog säkert vad jag tänker göra imorgon efter skolan ^^

förövrigt sitter jag just nu med hela huvudet fullt med blonderingsmedel och väntar på att få skölja ur det. förhoppningsvis får hela håret samma blonda nyans den här gången! igår hade jag en underbar dag med min twin, vi bakade tex. världens godaste negerbollar, pluggade och bara pratade i flera timmar. hon är bra <3
idag pluggade jag lite till, sov en stund och begav mig sen ut och övningskörde.. kände mig som en 80årig bambi på hal is men det gick ganska bra ändå! följde sen med N och J hem till N och kollade film med dom fen stund. har också hunnit smsat en hel del med my love idag med och jag saknar honom så otroligt mycket men som tur är så är det bara 39 timmar kvar tills jag får träffa honom igen. jag längtar :$

och just nu känner jag mig dock som världens elakaste människa.. förlåt nik.


HIV

Dagens samtal har varit just det, HIV. en tonåring i örebro län har nämligen testats positiv utan att ha blivit smittad utomlands och med tanke på att många ungdomar i länet har oskyddat sex finns oron för att hivsmittan kan vara stor.

klart det är läskigt.. jag vill inte ens tänka på hur det skulle kännas om man själv var smittad eller om ens kompisar hade det så jag ska försöka att inte oroa mig för det, testa mig och sen bara hoppas på det bästa.

den bästa gästbloggaren någonsin


Som den intressanta, nytänkande och intelligenta människa jag är sitter jag nu på Jossans blogg. Hennes gammelmodiga tänkande gör det nämligen mer än bara lätt att hacka sig in på den här finafina bloggen. Och finfin, det är sannerligen hon också. Även om hennes hjärta nu är riktat mot annat, som att till exempel prata med hennes pojkvän som är långt åt skogen (bokstavligt talat) och är duktig som gör lumpen. För att göra alla parter nöjda, samt plocka in lite extrapoäng som jag kan samla in och lägga uppe på min ofantligt stora hög med komplimanger, är dom riktigt fina tillsammans. Och Jossan vet hur sällan jag är nöjd med hennes val av killar, mestadels eftersom de oftast är de sämsta tänkbara, men den här gången måste jag nog backa undan och acceptera att hon har bytt ut mig mot en människa som har lite mer mellan benen än jag själv har. Någon av ett annat kön alltså. Men det svider, klart som fan det svider, men det ska det kanske göra när det handlar om henne. Jag kan nog förstå att jag inte är den enda som vill fånga hennes varma uppmärksamhet. Somliga är värda lite mer, och hon har alltid varit en av dom.

Nu, åter till Prison Break.
Mums.
Puss och kärlek från N i n a.

i call in sick today

Jag har nog aldrig hört en katt snarka så mycket som min gör.. vaknade två gånger inatt och fick putta bort han eftersom hans snarkningar rakt i örat på mig gjorde att jag väcktes ur min underbart sköna sömn. jag börjar verkligen uppskata att kunna sova, helst några timmar längre än vad som egentligen behövs ^^

J ringde förut och berättade om en fotosession i sthlm som hon tyckte jag skulle komma på, kändes rätt kul med tanke på att de andra behövde söka för att få chansen men jag blev direkt en av de två modellerna de ska ha. tyvärr går jag i skolan då så vet inte riktigt hur jag ska lösa det problemet. om jag hittar något billigt tåg kanske jag skulle kunna ta ledigt en dag. yeye

nu ska jag fixa mig och sen ska jag på bio i örebro med familjen.


tomrum

Just precis nu upptäckte jag att min kalender har blivit tråkig och ensam.. det brukade stå: chrille ♥50 (tex.) längst upp på nästan varje sida. jag har försökt håll räkning på hur många gånger vi träffats och det blev svårare att svårare eftersom vi sågs allt oftare men nu är det jätteenkelt, nu när jag inte kan skriva alls. senaste gången jag skrev var i måndags, chrille ♥98 och det kommer dröja ännu en vecka innan jag får kluddra dit hans namn och nummer 99, kanske tom 100 och 101.
jag älskar att bläddra i de sidorna och se hur antalet gånger bara ökar och ökar.. jag älskar honom och hatar att det är som det är.



jag vill inte vara din reserv



J
ag har haft ganska mycket tid för mig själv de senaste dagarna och 90 % av tiden har nog min hjärna gått på högvarv.. men jag behövde det nog, lite tid till att rensa hjärnan lite. jag har beslutat mig för att lägga ner mer tid och energi på skolan för jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag inte kom dit jag ville i livet pga att jag inte gjorde fullt så bra ifrån mig som jag skulle kunna ha gjort. dessutom ska jag sluta svansa runt, sluta vara den som fixar och försöker för det har jag varit i så många år nu.. det är nog dags att andra får ta mer ansvar, att de får svansa efter mig.

sen ska jag försöka överleva första helgen utan pojken.. skulle kanske träffa min twin, vara med tjejorna, gå på bio med mamma, pappa och syrran och kanske träffa min bästa också. får hoppas att något av det blir av iallafall, annars kan jag fördriva tiden med att måla om väggarna, fixa rummet och plugga en jävla massa. uhu

puss på att N gjorde min kväll bra och att den avslutades med ett efterlängtat samtal från min militär. jag har nog faktiskt världens bästa pojkvän :$

hide your feelings behind the perfect cover

Det känns nästan som att någon stulit mitt hjärta ifrån mig, jag känner mig helt tom rakt igenom.. och all glädje är som bortblåst. Dagarna spenderar jag med att försöka orka vara kvar i skolan och när jag kommer hem sover jag någon timme eller två och spenderar den korta tiden som finns kvar av dagen med att plugga, allt för att tänka så lite som möjligt på att min älskade pojke är långt härifrån och att det kommer vara såhär de följande 11 månaderna. Jag är livlös.
Och de där minutrarna varje kväll jag får prata med honom njuter jag av till 100 %, att bara få höra hans röst får mitt hjärta att ta några glädjeskutt och det gör det värt all väntan och saknad. Jag trodde inte att det kunde göra såhär ont att sakna någon och jag visste inte hur det kändes att älska någon på det här sättet..
det är underbart.

jag får helt enkelt försöka överleva det här året.. för sen, när min älskade kommer hem kommer jag återigen vara världens lyckligaste. och det är nog som de flesta säger: klarar vi det här så kommer vi klara allt.



cold as ice

Igår åkte jag och älskling med min twin och hennes pojke till göteborg för att spendera hela dagen där. På tåget letade vi reda på några bra platser och drog igång med kortspel, timmarna bara försvann och vips så var vi framme i sveriges underbaraste stad, vi började med att vandra runt i en massa affärer och vi hittade faktiskt en hel del på rean.. alla köpte varsin parfym (nr 36 för min del), sen köpte de andra varsit par skor och sen blev det någon tröja här och där. Vi letade lite efter en bra kinarestaurang och blev mycket nöjda med valet.. vi satt där i över en timme och vi var proppmätta när vi gick därifrån. vi tog en sväng inne på NK innan vi begav oss till hemköp för att köpa med lite gott till hemresan och väl på tåget blev det ännu mer kortspel och vi hördes nog i hela tåget eftersom vi var allt annat än tysta. Det var längesen jag skrattade så mycket och det blev en mycket lyckad dag med några av de bästa jag känner!

(bilder kommer senare)


När vi skulle hoppa in i duschen igår fanns inget varmvatten och inte imorse heller så jag bestämmde mig för att krypa ner hos min älskling igen, det var nämligen inte speciellt lockande att åka till skolan första dagen efter lovet och vara genomäcklig. fick lite skuldkänslor över att min twin fick vara själv hela dagen men jag ska dit imorgon istället ^^

tunna som drömmar

Jag orkar inte blogga, kanske en annan dag.. om det där suget att få skriva av mig och få ut alla mina tankar och känslor kommer tillbaka. det känns inte som så just nu. jag har nog egentligen ingen större lust till någonting.

och på måndag kommer jag dö, delvis iallafall.


RSS 2.0