"ingen vet bättre än du själv"

Tror du ja. men jag vet att jag inte vet bättre själv.. jag vet nämligen ingenting.

Idag fick jag frågan: "vad vill du egentligen göra med ditt liv?"
en rätt så simpel fråga kan man tycka, men den lilla meningen orsakade världens kaos.. svaret blev: "öh. ne, jag vet inte." och ända sen dess har jag funderat på vad jag vill, vad jag har för mål. jag vet inte ens vad jag vet och inte.
Jag är så dubbel och det är det som gör allt så svårt..

Ibland vill jag vara den som alla vet vem det är, den som alltid syns lite överallt.. vara känd. men ibland vill jag bara gömma mig och försvinna ut i tomma intet.
Ibland vill jag satsa allt på skolan och gå ut med MVG i allt. men ibland känns det som att det kvittar och jag tappar lusten att ens försöka. då duger inte ens MVG.
Jag vill vara fotomodell på heltid, få syssla med något jag verkligen älskar men jag vet inte om jag vill och vågar satsa helt på det, ifall jag skulle misslyckas.
Jag vill vara artist, få stå på scenen och sjunga mina egna låtar inför en stor publik men jag vet inte om jag vågar, om det verkligen är min grej, om jag kan.
Jag vill studera juridik, utnyttja min intelligens till 100 och slå igenom inom mitt yrke men jag vet inte om det är möjligt, om jag vill syssla med det resten av livet.

jag har alltid haft många drömmar och höga krav på mig själv men jag vet inte om det är värt att försöka.. jag kanske inte kan bli mer än en helt vanlig kvinna? det kanske aldrig kommer bli mer än drömmar och då är det meningslöst att försöka.

Jag vill nog egentligen bara göra någon nytta och kunna känna att jag duger som jag är, att jag lyckats. Men jag är rädd att misslyckas och är en dålig förlorare..


och om jag inte vet, vadfan ska jag göra då?


Kommentarer
Postat av: Anonym

du är ingen förlorare <3

2008-10-20 @ 15:16:59
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: Bea

svar: ja jag håller med hehe.

allt bra med dig`?

2008-10-20 @ 19:21:50
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Janna

så kul att höra ;p hihi!

2008-10-20 @ 20:14:55
URL: http://jannamattsson.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; well, jag glömmer det inte - jag orkar inte!

2008-10-20 @ 20:22:09
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Varis

Vi sitter i samma situation. Jag vet heller inte vad jag vill göra med mitt liv. Det finns så många saker som jag skulle kunna göra och saker som jag skulle vilja prova på. Och jag vill göra det rätta valet. fel val skulle orsaka en katastrof, känns det så. :(

2008-10-20 @ 20:32:32
URL: http://varissvard.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Gud vad roligt att du gillar den :D

Ha en fin kväll!

Kram

2008-10-20 @ 20:36:22
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; Ja man ska nog skaffa sig en privat städerska eller nå :p ja jag ska flytta från nora till örebro.. men jag bor i jämtland under skoltid så jag är inte hemma så mycket ändå :p Du bor i kumla va?

2008-10-20 @ 21:02:08
URL: http://rreg.blogg.se/
Postat av: rebecha

sv; Ja man ska nog skaffa sig en privat städerska eller nå :p ja jag ska flytta från nora till örebro.. men jag bor i jämtland under skoltid så jag är inte hemma så mycket ändå :p Du bor i kumla va?

2008-10-20 @ 21:02:09
URL: http://rreg.blogg.se/
Postat av: nina

Du har inte bråttom. du har tid på dig.

stressa inte, utan tänk dig istället fram till rätt beslut.

du har kapaciteten til att lyckas med nästan vad som helst

2008-10-21 @ 10:45:45
Postat av: emelie

klart du ska försöka! Om du älskar att modella tycker jag att du satsar helhjärtat på det! om det inte funkar som du tänkt dig finns det alltid andra möjligheter! för tänk vilka möjligheter det finns i dagens samhälle! utforska! =)

2008-10-30 @ 22:16:19
URL: http://emeliewallins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0